Hulluna Saraan

Sain liput ebookersin järjestämään Hulluna Saraan elokuvan ennakkonäytökseen ja suomifilmien ystävänä paikalle oli pakko mennä, varsinkin kun ilmaiseksi sai lipun lisäksi popparit, juoman ja karkkia!

Hulluna Saraan on melko perinteinen kotimainen romanttinen komedia. Erityiseksi ja poikkeukselliseksi sen tekee se, että pääosassa olevaa Saraa näyttelee australialilen näyttelijätär Emilie de Ravin, joka tunnetaan ehkä parhaiten tv--sarjasta Lost.

Ville (Jussi Nikkilä) on suomalainen nuori mies, ujohko ja koko elämänsä isänsä varjoon jäänyt, entinen tenavatähti ja nykyinen soitonopettaja. Hänen isänsä Taisto (Ville Virtanen) on parhaat vuotensa nähnyt laulaja ja ikuinen lapsi aikuisen miehen kehossa. Yhteistä Villellä ja Taistolla ei tunnu olevan kuin yksi asia. He ovat molemmat ihastuneet samaan naiseen: Saraan, amerikkalaiseen, Suomeen ystävänsä luokse paenneeseen rivitanssinopettajaan.

Mustalla huumorilla varustettu kolmiodraama ihastuttaa ja vihastuttaa. Taiston lapsellisuus naurattaa ja Villen saamattomuus lähinnä ärsyttää. Siitä huolimatta pidin siitä.

Hulluna Saraan on elokuva jota katsoo mielellään kerran jos toisenkin ja soveltuu mitä parhaiten kotimaisten hömppäleffojen ystäville ja sunnuntaisen krapula aamun elokuvaksi, kun juoneen ei jaksa keskittyä, mutta haluaa silti nauraa.
♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit