Saapasjalkakissa


Ajattelin avata teille vähän kenkäkaappiani ja esitellä näin alkuun omistamani saappaat.
Talvipopot

 Nämä ostin vissiin viime vuonna ja olen kyllä tykännyt. Hinta tais olla jotain satasen luokkaa, mutta se on ihan ok, kun ottaa huomioon, ettei joka talvi tarvitse olla ostamassa uusia. Aitoa nahkaa ja sisällä ihana vuori.

 Syyssaappaat

Näitä tulee käytettyä syksyisin ja keväisin, sekä talvisin baarissa. Mukavat jalassa, vaikka shoppailisi koko päivän. Nää tais olla hinnaltaan jotain 50€ luokkaa ja pakko ostos, kun edellisistä saappaista hajosi vetoketju. Näitäkin reppanoita pitäisi kyllä muistaa hoitaa vähän paremmin, ennen kuin kuluvat puhki. 


Kumpparit

Isukki osti mulle ihan perus kumpparit viime vuonna. 
Liian isot, vaikka olisi kahdet villasukat 
ja kokoa näillä on silti vain 37. 

Kumppareita on käytetty lähinnä mökillä, 
mutta onpa näillä käyty ihan Vojakkalan lavallakin. :DD 
Mr. Big


Nää murut mulla on lojuneet kaapin perällä jo useamman vuoden, koska ovat minulle yksinkertaisesti ihan liian isot! Jalkani on 36-37 ja saappaat kokoa 38. Menisivät kyllä melkein 39 jalkaisellekin, sen verran kookkaat ovat. Heräteostos jostain alennusmyynneistä.    "Sametti"saappaat


Nää on ihan ehdottomasti mun lemppari saappaat kautta aikojen. Ostin ne aikoinani cittarista, (vai prismasta?) muutamalla kympillä. Oli sen verran ihanat ja halvat, että olis vissiin pitänyt ostaa kaksin kappalein, koska näistä raukoista on kuluneet pohjat täysin puhki. Niissä on inhat reiät, jotka on nädesti paikattu jesarilla. Käyttökelvottomat, mutta ei vaan raaski heittää pois. 
↓                                                                          
Perusbootsit 


Nää on noiden vieressä olevien mokkakenkien seuraajat ja hätäostos. En ole ikinä pitänyt teräväkärkisistä kengistä ja onnistun jotenkin aina paskomaan niiden kärjet. Näistä reppanoista oon paskonu vetskarin. Kyllä sen saa kiinni, mutta se on kovan työn ja tuskan takana ja riskinä on, ettei se enää aukeakkaan. Käytössä edelleen silloin tällöin baarireissuilla.
 
Platformit


Nää kaunokaiset makso muistaakseni jotain satasen luokkaa ja olivat pitkään pakkomielteeni. Näissä on se hassu puoli, etten kaadu näillä koskaan kännissä, mutta aina selvinpäin.

Hirveen nädet, mutta ikävät jalassa, joten käyttö on jäänyt harmillisen vähäiseksi. 
  : Tintti

Kommentit

Suositut tekstit