Tekniikan ihmelapsi

On taas ihan hirveän vaikeata tämä elämä. Mun motto vois oikeasti olla Myrphyn laki "jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen". Oon tässä jo muutaman päivän ajan ravannu koneelta toiselle, koska vain miehen koneella on photoshop, jota niin suuresti tarvitsen.

Tänään mies järkkäs mulle sitten sellasen kivan pikku yllärin, ettei mun läppärillä ollutkaan enää oikeuksi päästä hänen koneensa photoshoptiedostoihin. Ajattelin, että ei tässä vielä hätää, menen pöytäkoneelle ja lähetän ne itselleni sähköpostitse. Vaan enpäs lähetäkkään, kun pöytäkoneessa ei ole nettiyhteyttä, eikä mun oikeudet riitä sellaisen luomiseen.

No eipä siinä muuta kuin muistitikkua etsimään. Kahdessa ensimmäisessä oli jotain vikaa, eikä kone tunnistanut niitä laisinkaan. Lopulta sain tiedostot siirrettyä pöytäkoneelta läppärille nettitikulla. Kyllä hätä keinot keksii!

No ongelma numero kaksi oli se, että mun olis hirveen tärkeetä saada tulostettua yksi tiedosto huomiseksi, mutta tulostin päätti olla reagoimatta tulostus pyyntöihin. ♥ Usb-paikkaa ei kyseisestä härvelistä löytynyt, mutta muistikortin paikka kylläkin. Nyt sitten latailen kameran akkua, jotta saan sen ensin piuhalla kytkettyä läppäriin, heitettyä tiedoston muistikortille, muistikortin iskettyä tulostimeen ja toivon mukaan vihdoin ja viimein tiedoston tulostettua.

Tässäpä teille vielä päivän teemabiisi!


Päivän positiivisuuspläjäys: en ole heittänyt yhtäkään konetta seinään, vielä.


♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit