Tintti pähkinänkuoressa osa 5. Minun päiväni

Mun normipäivänähän menee tyyliin niin, että herään kymmeneltä ottaa lääkkeet, sit jatkan unia klo 12-14 asti ja jumitan loppupäivän.

Tänään on kuitenkin ollu paaljon tapahtumarikkaampi ja jännempi päivä, kuin yleensä.
N. klo. 9.50 puhelin soi heräämisen merkiksi. Sit puin äkkiä päälle ja kävin pissattamassa miun hoidokki bokserin. (Siis koiran.) Sit syötiin aamiaista ja käytiin taas vähän ulkoilemassa. Käytiin vähän tuolla rannassa (saatettiin ihan vahingossa oikasta jonkun pihan kautta, sorry ♥) ja ihasteltiin punatulkkuja. (Koiraa tosin kiinnosti enemmän kaikki mahdolliset eteen tulevat kepit, kuin pahaiset linnut. Sen keppifetissi on kyllä ihailtavaa. Mukaan olisi risujen lisäksi kelvannut kaikki havupuista ruusupensaisiin.)

Mut aatelkaa, oon tän päivän aikana ollu varmaan enemmän ulkona, kuin esimerkiksi koko joulukuussa yhteensä! Kyllä se lenkkeily vaan piristää. Ainoo et tarviin siihen tosiaan kaveriksi koiran, koska enhän mä nyt ITTENI takia viiti ulos lähteä. Siellä on märkää ja kylmäkin.

Iltasella toveri kävi miehensä, lapsensa ja koiransa kanssa kyläilemässä. Vähän ensin epäilytti että miten nuo koirulit tulee toimeen, mutta ihan hyvinhän ne touhotti keskenään ja nyt tuo ruttukuono kuorsaa leikin uuvuttamana miun kyljessä. ♥

Musta on myös jotenkin hupaisaa, että tuo miun mieheke, herra koiravihaaja on vähän väliä rapsuttelemassa ja juttelemassa tuolle haupalle. Se on kauheesti yrittäny saada sitä leikkimäänkin, mutta neiti on vaan tuhahdellut moisille ehdotuksille ja kääntänyt kylkeä. Hah! :D

No okei, ei se nyt niin jännältä ja tapahtumarikkaalta kuulostanut, mutta oli se nyt jännempää kuin kymmenentunnin kattoon tuijottelu. Nyt vois katella vähän uutta päivää, syödä iltapalaa, käyttää haupan vielä ulkona ja kokeilla itsekin nukkumista.


♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit