Tintti pähkinänkuoressa osa 6. Paras ystäväni

En tiedä haluaako paras ystäväni, että hänestä puhutaan julkisesti, joten tämä julkaisu ei valitettavasti sisällä narmuhermojanne kutkuttavia kuvia meistä ja olkoot hänen kutsumanimensä nyt vaikka "neiti T". Ei kun anteeksi, unohdin! Hänhän on tätän nykyä ROUVA T. (En toki unohtanut, että hän on naimisissa, mutten jotenkin osannut ajatella, että se tekee hänestä rouvan.) No mutta, jatketaan!

Tutustuin rouva (silloin tosin vielä neiti) T:hen jotakuinkin 8vuotta sitten poikaystäväni (nyk. avomies) kautta. Olimme melkein heti kuin sielun sisaruksia ja nykyään täydennämme toisiamme niin hyvin, että toinen voisi melkein lopettaa toisen aloittaman lauseen.


"Kaksi ihmistä voi jutella saman katon alla keskenään vuosikausia kohtaamatta silti kunnolla toisiaan - ja kaksi muuta voi olla vanhoja ystäviä ensi keskustelusta alkaen."


-Mary Catherwood-
Vuorotellen ja välillä yhdessäkin ollaan itketty niin surusta, kuin ilostakin. Suruja ja vastoinkäymisiähän meillä on riittänyt kummalakin omilla tahoillamme. Onneksi ollaan sillä tavalla tasapainoisia, että kun toinen on romahduspisteessä menee toisella yleensä hyvin ja näin jaksetaan aina olla toistemme tukena.  T on tosiaan yksi mun elämäni tärkeimmistä ja vaikuttavimmista ihmisistä. T on pitänyt mun puolia tavoilla, joita moni muu tulisi edes harkinneeksi. Riidelty me ei olla varmaan koskaan. Se huonopuoli meissä on, ettei me osata riidellä keskenämme vaikka yritettäis. Luultavasti kuoltaisiin nauruun ennen kuin ärsyyntyisimme toisiimme.

Ollaan samaan aikaan tosi samanlaisia ja silti niin erilaisia. Täydennetään toisiamme, kuin kaksi toisiansa tukevaa mielipuolta. "Hullujahan" me ollaan omalla tavallamme kumpikin, mutta eihän tätä elämää kukaan tervejärkisenä kestäisikään. Ja hei, hullu saa olla, muttei tyhmä."That's the thing about friends, they will always hold your hair back when you're sick."

--Sarah Jessica Parker as Carrie Bradshaw

Minä ja T olemme kokeneet yhtä sun toista, sillä meillä on tapana saada kaikenlaisia aatteita. Yksi kesä päätettiin ihan yhtäkkiä lähteä "Pariisiin", eli Tampereelle korjauttamaan T:n tietokonetta. Sieltä sitten kaahailtiin joskus aikaisin aamulla takaisin Espooseen kuunnellen volumet täysillä dj Otzin hey babya. Voi sitä fiilistä! Yön keikalla  taas päästiin (mielettömän hyvännäkösten) lentäjien eteen ja reppuselkään, koska pussattiin toisiamme. Ja mikähän idea oli siirtää kirjahylly seinältä toiselle tyhjentämättä sitä ensin!?

Harrastuksiimme random reissujen lisäksi kuuluu mm. saunassa vaatteet päällä istuminen, baarissa dj:n kanssa tanssiminen, arnoldsin donitsien kuolaaminen, oraakkelin kanssa leikkimistä, "kalastamista", (repeän edelleen lähes poikkeuksetta kuullessani sanan lahna :D) ikuiset kotisivu- ja yritysprojektit, räkättäminen ja ylenpalttinen hirnuminen ilman sen kummempaa syytä, sekä luulosairaus. Toissavuonna sairastettiin mm. SARS ja aivokasvain, "marsaa" unohtamatta. ♥

Olemme yhteydessä toisiimme lähes päivittäin ja voimme puhua toisillemme ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. Välillä on toki ollut hiljaisempiakin kausia, mutta toiselle on aina voinut soittaa, ihan mihin tahansa aikaan vuorokaudesta, ihan mistä syystä tahansa - oli kyse sitten oikeasta hädästä, tai tukkakriisistä. Tieto siitä, että toinen on aina yhden puhelun, tekstiviestin tai sähköpostin päässä tavoitettavissa on vähintäänkin rauhoittava."Jos sä menet pois, keneen sitten luottaisin? itseeni en ainakaan.

Saranoitaltani meen, lonksuttelen hiljaa tuulessa

Kotimatkalla katsoin niitä ohikulkevia

missä se päätetään kuka saa sen pienen palan onnea 

Kotimatkalla se iski äkkiä mun lävitse

Oonko mä kertonut koskaan kuinka tärkeä oot minulle
"
- Teleks - Kotimatkalla

En osaa sanoin kuvailla kuinka tärkeä ja korvaamaton T minulle on, mutta eiköhän hän tiedä sen muutenkin. Ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että ilman häntä tuskin olisin tässä.

Love you hani! ♥


♥: Tintti
Kommentit

 1. "Yksi kesä päätettiin ihan yhtäkkiä lähteä "Pariisiin", eli Tampereelle korjauttamaan T:n tietokonetta."

  Haloo?? Tampere Pariisi??? Ja sit erehdyin miettii: Tosiaan.

  Eiffel-torni - Näsinneula
  Champs Elysee - Hämeenkatu, jonka toisessa päässä
  Riemukaari - Asematunneli, ja Hämeenkadun toisessa päässä
  Louvre - Metso kirjasto
  Seine - Tammerkoski
  Montmartre - Pispala

  Eli yhteenvetona: Tampere ei olekaan Manchester vaan Pohjolan Pariisi. Jep. Kröhm...... Terv. Pirkka the Maalainen

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit