"Confessions of a Teenage Drama Queen"

Tuleeko teille koskaan sellainen säälittävä ja häpeällinen olo, kun olette kaupassa? Sellanen fiilis, että se kassatäti, tai setä tekee teistä jonkun analyysin sen perusteella mitä te ostatte? Uskoisin, että kassahenkilökunnalla on muutakin mietittävää, kuin minun kämäiset ostokseni, mutta minulle sellainen olo kuitenkin aina välillä iskee.

"Taas se ostaa suklaata ja sipsejä. Onpa säälittävää!" Sanoo se pieni ääni päässäni tekoripsiä myöten viimeisen päälle laitetun kassaneidin äänellä. Kohta olen luokitellu itseni sen silmissä jo säälittäväksi sinkuksi, joka mässäilee epäterveellisiä herkkuja teeveen äärellä itkien, jonkin b-luokan nyyhkyleffan takia. Tukkakin kampaamatta. Onkohan se käynyt edes suihkussa? Ällöttävää.


Kassaneidiksi tekeytynyt pikkuääni ei kuitenkaan mennyt ihan metsään. En ole sinkku, mutta mies on niin paljon töissä ja muualla, että siltä se välillä tuntuu. Yksin olen jokatapauksessa. Viikkoon en käynyt suihkussa, vaan hilluin lauantain tuhriintuneissa meikeissä ja lakan takuttamassa tukassa. Tänään kävin suihkussa, kampasin tukkani ja pyyhin viimeisetkin meikin jäämät pois. Olo oli senkin jälkeen ihan yhtä likainen ja säälittävä. Turhaa kaikki.

Kaupassakaan en ole käynyt viikkoon, koska enhän minä kuitenkaan mitään syö. Turhaa haaskausta. Tänään on kuitenkin käytävä, koska mehu ja limu ovat päässeet loppumaan ja tiedän, että vaikka olisin syömättä, minun on kuitenkin juotava jotakin. Nestehukka varoittaa olemassaolostaan heti aamusta huimauksella ja näön sumentumisella. Toisaalta voisi vain mennä nukkumaan...

Pyörin kaupassa ja mietin mitä kehtaan ostaa. Kehoni huutaa sipsejä ja suklaata. Ja cokista. Paljon cokista. Poimin koriin myös appelsiinimehun ja paahtoleivän, jota en kuitenkaan aio syödä. Tulee tunne, etten kehtaa mennä kassalle. Uhmaan pikku ääntä ja menen silti.

Kotona istun sohvalla sipsien, suklaalevyn, keksien, cokiksen ja jäätelön ympäröimänä. Tähänkö sitä on tultu? No syö nyt läski, kun kerran aloitit! Ja minä syön. Syön niin, että oksettaa.

♥: TinttiKommentit

Suositut tekstit