F32

Kävin tänään hoitelemassa asioita ensi viikon hoitojaksoa varten. Lääkäri kirjoitti mulle sairaslomaa toukokuun alkuun ja sosiaalityöntekijän kanssa täytettiin jo eilen sairaspäiväraha hakemus kelaan. Vähän hymyilyttää. Musta on vähän tyhmää, etten voi muka saada mitään tukia koska mulle on kertynyt säästöjä (ja koska mies tienaa muka liikaa, enkä btw. ite hyödy sen tuloista senttiäkään). Sairaspäivärahaan on kuitenkin oikeutettu työttömätkin. Ehkä tää maa ei ookkaan nii epäoikeudenmukainen, kuin ajattelin... tai no on se ehkä kuitenkin vähän.

Toi mun diagnoosi on aikasemmin ollut F32.9 ja  sittemmin F32.2 mutta tänään paperissa luki vain F32, joka oli hitusen hämmentävää ja ärsyttävää. B-lausunto lähetetään perästä päin suoraan kelaan,  joka sekin vähän ärsyttää, koska oisin mieluusti halunnu itekin kuulla kunnolisen diagnoosin mun tilasta. :D

No mutta pääsen juttelemaan lääkäreiden kanssa vielä moneen otteeseen.

Mun lääkärikin muuten vaihtuu. Jo toinen kerta tänä vuonna. En oikein tykkää siitä, koska oon niin hidas lämpeämään ihmisille ja nyt pitäis taas alottaa kaikki alusta jonkun ihan vieraan ihmisen kanssa. Plus sitten tietenkin se, että tuolla osastollakin on ihan oma lääkärinsä ja psykologinsa. (Tulee ikävä miun omaa psykoa. :<)

Mitähän muuta? Kävin heittämässä sairaslomatodistuksen myös työkkäriin. Ne varmaan tykkää musta siellä tosi paljon, kun oon aina vaan sairaslomalla. ♥

Kävin myös itiksessä hiplailemassa taas yhtä valkoista takkia. Itsensä kanssa on aina yhtä rakentavaa väitellä.

"Ihana takki!" 
"Sulla on jo villakangastakki, et sä tarvii toista."
"Mut toi on lyhyt ja valkonen, ei mulla ole sellasta!"
"Se on valkonen tasan siihen asti, että koira kerran hyppää vasten."
"No mut voisin käyttää sitä juhlissa."
"Missä juhlissa sä muka käyt? Sitäpaitsi sit tarviit pitkän takin ettei jalat palellu."
"No mut se on halpa!"
"Sulla ei silti ole varaa siihen nainen! Sulla ei ole tuloja!"
"Mut se on alennuksessa!"
"SÄ ET TARVII SITÄ"
"MÄ HALUUN SEN!"
"..."

Nyt himoitsen berliinimunkkeja ja arnoldsin donitseja. Se joka tuo mulle pomada päällysteisen vadelmahillo jammyn on Jumala!

Päivän positiivisuuspläjäys: 


♥ : Tintti

Kommentit

Suositut tekstit