Haasteena parempi tugga

Olen viimeisen 10vuoden aika rasittanut tukkaani jatkuvilla värinpoistoilla ja vaalennuksilla. Välillä on kokeiltu ruskeaa ja sitten on palattu takaisin vaaleaan. Tämän jatkuvan vaalentamisen ja värjäyksen ja jälleen vaalentamisen ohella hiuksiani ovat rasittaneet mm. stressi ja huono ruokavalio.

Joulukuussa hiukseni (tai se mitä niistä on jäljellä) näyttivät erittäin säälittäviltä.
Märkänä tukka näyttää tältä (ja kyllä, siinä on kaikki hiukseni)Kuivana ja kahdelle letille letitettynä taas tältä
Tavoitteena on saada tuota tukkaa ensinnäkin parempaan kuosiin, koska nyt se on suurimmaksi osaksi ihan hamppua ja toisekseen lopettaa tuo vaalennusrumba. (Tosin himottaisi jo nyt vaalentaa, koska blondit ♥!!!) Värjäsin hiukseni ruskeiksi lokakuussa ja nyt väri on haalentunut muistuttamaan suht omaa väriä = harmahtavaa maantietä. (Pitäisikö kuitenkin taas blondata..?)

Mulle suositeltiinkin jo aikaisemmin doven tuotteita, mutta ennen niiden testailua käytän loppuun edelliset mömmöt. Tällä hetkellä testissä Cutrinin ISM-sarjaan kuuluvat VOLUMiSM Shampoo ja REPAIRiSM hoitoaine jotka haalin hairstoren alesta. 

 

Lisäksi käytän hiuksiin jätettävää ELVITAL TOTAL REPAIR 5 - hoitosuihketta. Viimeiseksi mainittua suosittelen lämpimsti kaikille! Se tekee hiuksista todella helposti kammattavat ja ihan oikeasti vahvemmat. Käytin aikaisemmin samaan sarjaan kuuluvaa shampootakin ja tukkaa jäi harjaan huomattavasti vähemmän, kuin tavallisesti. Oikeastaan ainoa syy miksen ole jatkanut kyseisen shampoon käyttöä on se, että se tekee hiuksista todella suorat, sileät ja sen myötä myös latteat ja minä etsin ja kaipaan jotakin todella tuuheuttavaa. Noin hiusten kunnon kannalta kuitenkin paras kokeilemani shampoo. Kannattaa kokeilla. :)Niin ja tosiaan koska päätin lakata hiusten värjäämisen, mutten kuitenkaan ole tyytyväinen omaan väriini, sävyttelen hiuksiani sitten kc:n colormaskin sävyllä caramel.


Tämän päivityksen tarkoitus oli oikeastaan näyttää ns. lähtötilanne, jotta voin myöhemmin vertailla, onko tukkani oikeasti mennyt yhtään parempaan suuntaan, vaiko peräti pahentunut. Päivitystä tukka asiaan siis tulossa oletettavasti muutaman kuukauden päästä.

♥: Tintti

Kommentit

  1. Hei, kokeile ihmeessä eläinten biotiinivalmistelisää! Joskus pari vuotta söin kuurina koiran kanssa samasta purkista kuukauden verran ja eron todella huomasi! Kynnet olivat huomattavasti vahvemmat ja tukkakin hujahti pituutta nopsaan. Käsittääkseni eläinten ja ihmisten biotiinivalmisteissa on se ero, että eläimille tarkoitetut on vahvempia mutta halvempia taasen kuin ihmisten..

    Ostin apteekista (saa myäs kait eläinkaupasta) Biotiini Fortea kelta-punaisessa-purkissa, ja maksoi muistaakseni 10e pintaan 60 pillerin purkki :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä! Pitääkin napata sitä mukaan seuraavalla apteekkireissulla. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit