Henkilökohtaista mikään ei oo

Varoitus. Tämä postaus sisältää henkilökohtaisia ällöttävyyksiä. Ei heikkohermoisille.

"Täältä tulee iloinen tervehdys Libresse-kalenteristasi: Jos kuukautiset tuntuvat vähän ikävältä jutulta, muista että sinulla on ne enää ehkä vain 400 kertaa tämän kerran jälkeen... "

I agree. Tokihan 4 (vai joko viiden?) viikon kuukautiset tuntuvat vain vähän ikävältä jutulta. Päätin pitää pillereistä suosiolla kuukauden tauon, joska sit vaikka palattaisiin normaaliin rytmiin. Sorry man!

Tästä päästään pienen aasinsillan kautta toiseen aiheeseen, jota olen tässä viime päivinä ajatellut. Olen aina ollut huono ottamaan vastaan kohteliaisuuksia. Lieko kokemus, vai huono itsetunto syypää siihen, että otan lähes poikkeuksetta kaikki kehut vittuiluna. Elävän elämän esimerkkinä väittämä "oot seksikäs". Voin kertoa, että kun ei ole viikkoon käynyt suihkussa, haisee hielle, naama kukkii, silmän aluset on mustat, elimistö on polttanut kaiken rasvan ja siirtynyt lihaksiin, oksettaa, väsyttää ja kiukuttaa - olo on kaikkea muuta, kuin seksikäs.

Multa kysellään myös ihan epäreiluja kysymyksiä. "Miksi ihmiset pesee vaatteita. Miksei vois kulkea likasissa vaatteissa?" Miten ihminen joka voi käyttää kaksi viikkoa samaa t-paitaa ja taikinalla tuhriintuneita housuja voisi vastata tuohon mitenkään järkevästi?

Joku kuitenkin ihmettelee, miten joku voi elää näin saasteisesti, mutta asia on hyvin yksinkertainen. Juttu a) ei vaan kiinnosta ja juttu b) hikoilen 24/7 NIIIIN paljon, että siitä suihkusta käymisestä ei ihan oikeasti ole mitään iloa. Tunnin päästä suihkussa käymisen jälkeen olen ihan yhtä hikinen ja ällöttävä. En tiedä johtuuko se jostakin lääkeaineesta vai mistä, mutta kyllä se hiki vain haisee, jynssäsit kainaloita kuinka paljon tahansa. Turhaudun, joten en jaksa välittää.

Kun nyt puhutaan jo liasta, niin puhutaan sitten samantien siivoamisesta. Mua niin ärsyttää, että kun mä siivoan, niin siivoan kunnolla. Siivoan omalle paikalleen joka ikisen tavaran, oli ne mun tai miehen, kun pyyhin pölyt, niin pyyhin joka ikisen tason ja koriste-esineen. Kun mies siivoaa se pyyhkii vähän sieltä täältä ja siivoaa vain omat sotkunsa. Mun tavarat se heittää yhteen nurkkaan. (On aina yhtä kivaa löytää puhelimensa palasina. ♥) Hyvä on, tehdään sitten niin kuin sinä haluat (vaikka olen edelleen sitä mieltä, että minun tapani oli parempi). Osaan minäkin pelata tätä peliä. Toivottavasti mies on tänään iloinen, kun löytää vaatteensa ja muut rojunsa tietokonepöydältään.


♥: Tintti

 


Kommentit

Suositut tekstit