Kateellisten panettelua

Mua rupes just ärsyttää niin paljon, että siitä pitää oikein kirjoittaa. Muun muassa toi yks nimeltämainitsematon karvanen "heviäijä" on ottanut tehtäväkseen haukkua ja päivitellä suureen ääneen erästä nuorta muusikon alkua.

En tajua miten aikuisella miehellä ei voi olla muuta tekemistä, kuin tuhlata energiaansa nillittämällä päivästä toiseen siitä, ettei toinen osaa laulaa, kuinka sanat on ihan turhanpäiväsiä, eikä kerro mistään ja että koko tyyppi on muutenkin ihan turha. Tietenkään tälle ei löydy edes mitään perusteluja, ellei rakentavaksi perusteluksi nykään riitä se, että "se nyt vaan on ihan paska".

Ihan oikeasti, jos ei jostain musiikista tykkää, niin ei sitä tarvitse kuunnella, mutta ei sitä biisiä tai artistia tarvitse haukkumaankaan ruveta.

Salee se on vaan kade, että sellanen nassikka on onnistunu jossain ja saanut niin paljon huomiota jo nuorella iällä, kun ite ei oo onnistunut oikein missään. (Paitsi nyt ehkä tappamaan sata örkkiä ja lohikäärmettä, jossain pelissä. Sillähän vasta kannattaakin kehuskella!)

Sitä paitsi onhan ROBIN nyt vähintäänkin tosi sulonen ja biisi tarttuva, vaikkei mikään huippu artisti olekaan. ♥


♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit