Makeampi makeaa

Mun torstai ei ollu kovin toiminnallinen, vaikka aluksi oli tarkoitus lähteä kaverin kanssa iltasella leffaan. Jotenkin väsymys on taas iskenyt päälle yhä ankarammin ja pienikin tekeminen vie kaikki mehut. Sen verran eilen tosiaan tein, että kävin  koiran kanssa ulkona.

Eilen sen sijaan tein extempore kahvittelu & shoppailureissun keskustaan. Istuttiin ensin kaverin kanssa Chaplinissa kuulumisia vaihdellen. Se on jännä miten sekin ihminen tuntuu niin kamalan tutulta, vaikkei olla livenä nähtykkään, kuin pari kertaa. No, kyllä hullu hullun tuntee, vai miten se meni? ;) Tosiaan, en olekkaan tainnut mainita, että parhaat ihmissuhteeni tuntuvat koostuvan lähinnä mieheni ex-naisista. Ironista sinänsä.

Takaisin asiaan. Kierreltiin vaatekauppoja viimeisten ale löytöjen toivossa, mutta lähinnä siitä muodostui jonkinlainen "onnistutko löytämään rumempaa vaatetta, kuin tämä?" - farssi. Tehtävä oli yllättävän helppo. En ymmärrä kuka pitää niin kummallisen muotoisia ja kuviollisia vaattteita? Ei ilmeisesti kukaan. Ei ainakaan niiden määrästä päätellen. Toinen juttu mitä mietittiin oli kirkkaankeltaiset vaatteet. Oletteko oikeasti koskaan nähneet kenenkään päällä niin räikeän väristä vaatetta? Minä en nimittäin ole. Enkä taida tietääkään ketään, joka haluaisi ehdointahdoin muistuttaa pääsiäistipua.

Tehtiin me pari löytöäkin. Minun mukaani tarttui H&M:sta 15€ villapaita, joka tuli todellakin tarpeeseen. Näytän tuossa kuvassa ihan kuolleelta, mutta olkoot.


Tein myös keksejä/minileivoksia, koska kyllästyin syömään pelkkää sokeria ja makeannälkä oli armoton. Tein ihan perus lusikkaleipätaikinan, koska se oli makein taikina jonka äkkiseltään muistin. Mitään lusikan mutosia en niistä jaksanut vääntää, vaan paistoin taikinasta kylmästi yhden ison levyn, leikkasin sen puoliksi, löin hillot väliin ja se oli siinä. Tosin sokeria saattoi tulla laitetuksi taikinaan vähän reippaamalla kädellä, joten päätin korjata tilanteen... lisäämällä sokeria! Tomusokerihan tunnetusti pelastaa kaiken, sen tietää jokainen, jolla ei menny niinku Störmsössä. Jotenka värkkäsin nopsasti tomusokeri + sitruunamehu seoksen (♥) ja heitin sen keksilevyn päälle ja a vot!Vannon, että nää maistuu paremmilta, kun näyttää. Vannon sen, koska mieskin tykkäsi. (Tuparivieraat älkää hämääntykö, nämä eivät ole niitä "jotain", vaan jotain ihan muuta!)

♥: Tintti

Kommentit

  1. http://4.bp.blogspot.com/_z0IfLNjRHEE/TJjw64COw3I/AAAAAAAAvyE/PIOVJBPvEqc/s1600/blairyellow.jpg

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit