Parisuhde mussutusta

Mun pää on ollut niin sekasin, että olen kokonaan missannut erään "tärkeän" päivän. Yleensä muistan kaikki suht tärkeät merkkipäivät, joihin ei kylläkään lukeudu muuta kuin omat syntymäpäiväni, miehen synttärit ja meidän vuosipäivä. 
Daisypath Anniversary tickers

11.2 ei luulisi unohtuvan ihan heti. Tällä kertaa kuitenkin unohdin koko asian. Ei me yleensäkään olla sitä päivää muutenkaan mitenkään ihmeellisesti juhlistettu, joinain vuosina ollaan käyty leffassa ja syömässä, muttei mitään sen kummempia. Ois ehkä silti ollu kiva tehä yhessä ees jotain? Ehkä.

Toisaalta tuo päivämääräkin on nykyään niin kyseenalainen lukuisten erojen ja yhteen palaamisten jälkeen, että vaikea sanoa mistä sitä yhdessä olo aikaa pitäisi alkaa laskemaan. Ei tosin oikeastaan ikinä osattu olla toisistamme erossa kuukautta kauempaa, joten ehkä tuo 11.2.2004 on kuitenkin ihan passeli päivämäärä.

En nyt jassa meidän suhteesta sen enempää höpistä, mutta uusille lukijoille lisätietoa löytyy aikaisemmista merkinnöistäni, mm. täältä.

Miten tää aika on taas mennytkin niin nopeasti!? Vastahan sitä päästiin peruskoulusta... Huih! Tää on nyt vähän niin kuin se juttu, että yhtenä päivänä heräät ja huomaat olevasi 50v.

Minä ihastuin, vaikket sitä nähnyt.
Minä rakastuin, vaikket sitä älynnyt.

Minä rakastan, vaikket sitä tajuaisi.
Minä rakastan sinua enemmän kuin elämää,
vaikket sitä uskoisi.

Minä rakastan sinua nyt ja tulen aina rakastamaan, vaikket antaisikaan mitään vastinetta.
Minä rakastan sinua, vaikket sinä rakastaisi,
vaikket edes tietäisi, vaikket sitä hyväksyisi.
Minä rakastan, enkä voi sille mitään.

Tiputa kyynel mereen, jos joku löytää sen, vasta sitten lakkaan rakastamasta sinua.Pahoittelen turhempaakin turhaa päivitystäni. Myöhemmin tulossa vieläkin turhempaa koirahössötystä. 

♥: Tintti

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit