Pyyhi pölyt, kuuraa, tiskaa, laita ruokaa, korjaa tähteet, pese pyykit, parsi sukat!

Olen tänään ollut yllättävän aikaansaava. Leivoin sämpylöitä, kävin kaupassa, tiskasin, pyyhin pölyt, imuroin ja pesin lattiat. Viimeksi mainitusta tosin tuskin on pitkäaikaista iloa, koiraystäväni vuotaessa verta ympäri huushollia. Ei se mitään, ollaan ainakin samiksia. En tiedä ketuttaako minua enemmän tuon koiran juoksut, vai omat menkkani. Mun hormonitasapainoni on suoraan sanottuna päin vittua. Mitä iloa muka on syödä e-pillereitä kaksi liuskaa peräkkäin, jos menkat tulee kuitenkin sen ekan liuskan jälkeen ja vieläpä viikon mittasina!? Kysynpähän vaan!

Nyt kun kerran pääsin tähän valittamisen makuun, niin valitetaanko vaik vähän rahasta. Ennen oli helppoa kun pysty laskemaan, että rahaa tuli sen ja sen verran, laskuihin ja vuokraan meni sen ja sen verran, ruokaan pysty käyttää päivässä kympin ja kaiken tarpeellisen jälkeen käteen jäi vielä satanen per kuukausi.

Nyt sitä rahaa ei tule mistään ja elän säästöillä. Säästöjä riittää kyllä, mutta siinä on se pikku mutta, etten enää osaa säännöstellä. Se paljonko voin käyttää riippuu paljolti siitä, koska saan uuden työn ja koska ylipäätään olen taas työkykynen.

Aatellaan nyt vaikka, että saisin uuden työn kahdeksan kuukauden päästä. Mikäli näin olisi, voisin käyttää kuussa noin tonnin. Elämä olis melkein pelkkää juhlaa. Mikäli saan töitä aikasemmin ja toivonmukaan saan, voin todellakin elellä ihan huoletta ja lakata stressaamasta. Ei mulla nytkään ole mitään oikeaa stressin aihetta, mutta aina pitää ajatella pahinta. Niin et nyt en sit kehtaa  ostaa ees makaroonia, kun sekin on yhtäkkiä muka niin kamalan kallista. Sekään ei toki estä kuolaamasta kaikkia kivoja tavaroita ja juttuja.


Kuukauden himotuimmat:
- Kultaköynnös (siis se kasvi)
- Zumba fitness ps3:lle ja siihen tarvittavat vermeet (haluan harrastaa liikuntaa poistumatta kotoa)
- Kannellinen roskakori vessaan (ihan oikeesti tarviin!)
- Musta kaitaliina + 4 mustaa tablettia keittiön pöydälle
- Valkonen pöytäliina myöskin yllä mainitulle pöydälle
- 2 kipaletta kromisia/alumiinisia kynttilänjalkoja olkkariin.Kommentit

Suositut tekstit