Sing a sad song just to turn it around

Mietin tuossa aikaisemmin, että mun viikonloppuni on ollut tosi turha ja mennyt ihan hukkaan, koska olen vain ollut kotona ja lähinnä nukkunut. Mua pelottaa jo valmiiksi miten käy kun tuo mun "terapiaeläimeni" lähtee, eikä minulla ole enää ensimmäistäkään syytä nousta aamuisin sängystä. Toisaalta ajatus on harvinaisen houkuttava. Voisin nukkua kevääseen, niin kuin muumit!

En tiedä mistä olen saanut päähäni, että viikonloppuisin pitäisi aina olla tekemässä jotain erityistä, kai se on vain jokin tapa? Jokatapauksessa muutin mieleni lukiessani ihmisten krapulavalituksia. Sisko jäi ilman krapulapizzaa, kun pizzakuski soitti vahingossa mulle, siskolle soittamisen sijaan (meidän puhelinnumeroissa on vain yhden numeron ero) ja kerto, ettei niiden pizza-autot liiku, kun on niin paljon lunta. Enää ei harmittanutkaan yhtään niin paljon, että olin vain ollut kotona.

Nukkumisen lisäksi palasin pitkästä aikaa yhden harrastukseni pariin. En tiedä miksi tykkään harrastaa kaikkea missä olen huono, mutta ei kai se haittaa. Eihän kukaan ole kuitenkaan näkemässä, eikä kuulemassa. Yksin olon harvoja ihanuuksia!

Tintin keuhkot pihisee, kurkkuun sattuu, ääni on maassa ja yskittää. Mitä Tintti haluaa silloin tehdä? No LAULAA! Oli melkein yhtä hyvä idea, kuin kännissä piirtäminen.

Tää ei nyt ole mitään itsesääliä, vaan ihan tiedostettu fakta: mulla ei ole sävelkorvaa, eikä juuri minkäänlaisia laulutaitoja. Säästän ihmisiä kuulemasta mun rääkymistä hoilaamalla lähinnä yksin kotona. Yhtenä poikkeuksena on kesäinen karaoke, mutta sitä ei lasketa, koska kaikki on niin hirveeeessä humalassa ja omaa sukua, että mun rääkyminen annettakoot siellä anteeksi. : DD

Kotosalla laulelen yleensä joko SingStaria, joka on kiva siitä että voi teeskennellä osaavansa laulaa jos osuu viivalle (vaikka viivalle tunnetusti osuu, vaikka vain puhaltelemalla mikkiin). Toinen vähän hankalampi, mutta laajemman biisivalikoiman antava suosikkini on netistä löytyvä Karaokeparty. Olin tänään muka jotenkin tavallista parempi laulamaan, kuin puolisenvuotta sitten, sillä paransin aika monenkin biisin tuloksia. Tosin edelleenkään se, että saa paljon pisteitä ei tarkoita, että osaisi laulaa. Todisteeksi tästä ipodilla nauhoittamani ääninäytteet tämän päiväisestä laulu sessiostani. Alkuperäiset kappaleet soi vieläpä kivasti taustalla, niin että mun ääni osittain hukkuu sinne ja muistuttaa muutenkin jotain epämäärästä muminaa.  Kärsikää! ♥ 


Käyttäjän Sira pisteet osoitteessa Karaokeparty.com


Nyt voitte ottaa ne korvatulpat korvistanne, koska viimeinen kappale on ihan alkuperäisversio. Olen laulanut tämän kappaleen tänään varmaan ainakin kymmenen kertaa, koska se vain jotenkin sopii mun päivän fiilikseen ja jää soimaan kivasti päähän.


♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit