Asioilla on tapana järjestyy, sen huomaa kun elämä vääristyy

Viime viikko hurahti nopeasti. Iho kihelmöi jännityksestä. Hymyilytti ja nauratti pitkästä aikaa. Ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen oli jotakin mitä oikeasti odottaa. Aurinko paistoi, unirytmi alkoi tasaantumaan. (Nukkumaan klo 23.00-01.00, herätys ilman kelloa 6.00-7.00)  Olin hetkittäin onnellinen. Ainakin melkein.

Lauantaina tuntui, kuin en olisi masentunut koskaan ollutkaan, uskalsin suunnitella tulevaisuutta ja haaveilla tulevasta. Nyt olo on taas tuskastuttavan epävarma. Toiveikas, mutta epävarma. Ei siksi, että katuisin tekemiäni päätöksiä, sillä tiedän niiden olevan avain onnellisempaan ja parempaan elämään.

No, onneksi varmuutta joihinkin asioihin saan oletettavasti huomenna, kun pääsen juttelemaan omahoitajan kanssa. Minulla on sellainen kutina, että tulen saamaan myös paljon positiivista palautetta uusien tulevaisuuden suunntelmieni suhteen, sen verran näkyvästi ovat minua yrittäneet tökkiä oikeaan suuntaan...

Ja ainahan mä olen tiennyt mitä PITÄISI tehdä, en vain ole syystä tai toisesta halunnut tehdä niin. Nyt minua ei kuitenkaan pystäytä enää mikään.

Toivottavasti asiat alkavat nyt järjestyä ja yhdestä hyvin hyvin pitkäaikaisesta haaveestani tulee vihdoinkin totta. ♥

Mainio motivaatio biisi tähän väliin:♥: Tintti
Kommentit

  1. Ihanan biisin olet valinnut, Kaija Koon nykyinen tuotanto on todella hyvää. :)

    Toivottavasti asiasi järjestyisivät ja pystyisit nukkumaan jatkossakin yösi hyvin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit