Maanantai ketutus

Mulla on tänään asennevamma. Johtuneeko huonosti alkaneesta maanantaista, vai mistä, mutta ärsyttää ja turhauttaa taas ihan - no kyllä te tiedätte!

Ensinnäkin herääminen tuntui vaikealta. Ihan niin kuin olin aavistellutkin, lääkkeiden noston seurauksena tullut virkeys kesti justiinsa sen viikon verran, niin kuin aina ennenkin. Älkääkä nyt tulko sanomaan, että ne lääkkeet vaikuttaa vasta kuukauden päästä, koska ei ne vaikuta. En tiedä onko vika mussa vai lääkkeissä, mutta ei ne vaan toimi niin kuin pitäis.

Ärsytyksen aihe numero kaksi: osastolla turhaan hengailu. Tiedän, että olen valittanut tästä aikaisemmin ja tulen valittamaan vastakin. Päivän ohjelma: 9-11 hengailua 11-11.45 omahoitajan kanssa juttelua "mitenkäs se koira voi?" 12-13 lounas, mutten syö mitään. 13-13.30 hengailua ja hoitopäivän päätös. Hinta: 15.10€. Onko järkee vai ei?

Kolmas asia: ylipirteät/tekopirteät ihmiset. Varsinkin jos kaikkeen pitää kommentoida jotain mukamas hauskaa. Ei naurata, ärsyttää vaan.

Neljäs juttu on se, että nuoremmat neuvoo asioissa, jotka osaan varsin hyvin itsekin. Aiheena kankaan painaminen. "Sabluuna kannattaa leikata tämmösestä pahvista". Ei muuten kannata... "Meil on aika vähän näit värei mut näitä voi sekottaa nii saa vaik vaaleensinistä kun laittaa valkosta ja sinistä." No shit Sherlock!? "Sit jos tekee vaik perhosia ja haluaa siivistä symmetrisiä niin kannattaa eka piirtää se toinen siipi, sit jäljentää se leivinpaperille, kääntää se leivinpaperi ympäri ja jäljentää paperille." Niin tai sit sen paperin voi vaan taittaa kahtia ja leikata...

Just tän takia voisin nukkua koko päivän: silloin ei voi kiukutella muille turhasta.

Kiitos ja anteeksi.

<3: Tintti


Kommentit

  1. Tosi kiva blogi sulla! :) Pakko jäädä lukijaksi! Oma blogi tarvitsisi kans lukijoita, käy ihmeessä kattomassa ja jos kiinnostaa niin ryhdy lukijaksi ;)
    http://pictureofmydreams.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit