Neiti takkutukka, lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka

Munhan piti eilen siivota. Siivosinkin, nimittäin olohuoneen kaapit. Minä kun jotain teen, niin saatan tehdä sen hyvinkin hitaasti, mutta huolellisesti. Järjestin kaikki olohuoneen laatikot ja hyllyt. (Paitsi miehen romulootat.) Lisäksi järkkäsin korurasiani ja pyyhin pölyt. Sitten sama homma vessassa. Kaikki hyllyt tyhjiksi, pölyt pois ja tavarat uuteen järjestykseen.

Siinä se mun siivoominen sitten olikin. Tänään voisin jassaa siivota makkarin (=järkätä meikit ja vaatekaapit), kunhan tuo yks mörri heräilee. Mies saa kyllä itse hoitaa keittiönsä. Joku raja se on tässäkin oltava. Mikäli oikein reippaaksi heittäydyn saatan jassaa myös imuroida ja pestä lattiat. Ehkä.

Se miksi mun siivoominen kestää, johtuu yleensä hyvin pitkälti siitä, että välillä pitää ruveta touhoomaan jotain muuta. Esimerkiksi kattomaan telkkaria ja sen jälkeen laulamaan. (Tein muuten henk.koht. enkkarin Adelen Someone like you kipaleelle.) Ja koska mulla oli iso ja sotkunen tukka, niin tottahan toki siitä piti ottaa kaikki hyöty irti. Niinpä otin krapula-aamun sessioksi pienet kameraleikit edellispäivän meikeissä. Perus.

Mun yleisimpiä mielialoja tällä hetkellä kuvastaa varmaan nämä:
Hetkinen! Eikös sunnuntai ollutkin lepopäivä...?

♥: Tintti


Kommentit

  1. voii sulla on aivan ihana blogi :) ja tykkään kans kamalasti sun tyylistä!

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit