Parempi myöhään, kuin...

Pahoittelen pitkää hiljaisuutta ja postittelu taukoa. Ei vaan taas jotenkin innosta mikään, (paitsi tuo koiranpentu ♥) eikä osastollakaan ole tapahtunut mitään ihmeempiä. Kuvisryhmässäkin aiheet ovat olleet vähän tylsähköjä, eikä sen suuremmin analysoitavissa. Toissa viikon aiheena oli niinkin tylsistyttävä aihe kuin "onnellinen hetki" (oikeesti hei c'moon!)  ja viime viikon aiheena niinkin mielenkiintoinen juttu kuin "minä kotona". Hirveen jännää eikö?

Tässä teille nyt kuitenkin vähän onnellisia hetkiä.


Meillä on hauvavauvan kanssa sellanen diili, et pidetään molemmat huoli omista asioistamme ja kertoilemme itse omat kuulumiset, niin ei kummankaan ego sitten koe turhia kolauksia toisen toimesta. Hauvelin arkea voi siis seurata tästä lähin täältä.

Tässäpä vielä tämä aikasemmin esitelty kuvisryhmän työ aiheella "minä ja muut". Kuten kuvasta näkyy itse makoilen sängyssä kovin surkeana itsesäälin kovassa otteessa. Mietiskelen kateellisena elämän suuria vääryyksiä, kuten sitä, kuinka paljon kivempaa kaikilla muilla aina on ja kuinka muut aina pyydetään messiin kaikkiin kivoihin pippaloihin ja itse jään yksin sängyn pohjalle.

Surkeuttani lisäämässä toteuttamatta jääneet haaveni, joita kuvastaa hienosti keskeneräinen piirustus (ruma), kesken jäänyt tekstin pätkä (en osaa kirjoittaa) ja alakulmassa vielä Mika Waltarin opas naurahtelee pilkallisesti "aiotko kirjailijaksi?"


Että sellastta tällä kertaa.

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit