Varhain opin, miten hauras onni onkaan kuinka se ei kestä kauaa.

Onneni jatkui hyvänä vielä eilen. Voitin Hennan järjestämässä arvonassa kakkos palkinnon ja päivä oli muutenkin normaalia kivempi. Ei tämäkään päivä mikään ihan kamala ole (koska mieleni on muuten niiin korkealla), mutta vastoinkäymisiä on kyllä sattunut jos jonkinlaisia.

Ensinnäkin meiän pienryhmäläisiä ei ollut paikalla tänään minun lisäkseni kuin yksi toinen henkilö, joten pienryhmä tuntia ei pidetty. Mukavaa maksaa 15 euroa 45 minuutin lenkistä ja kahden tunnin turhan päiväisestä istuskelusta.

Toisekseen kun olin lähdössä kotiin mun saappaasta hajosi vetskari ja oli tosi kiva sitten kävellä kotio avonainen saapas jalassa.

Tulin kotiin vaihtamaan kengät ja jatkoin matkaa itikseen. Sieltä mukaan tarttui niinkin hienoja aarteita, kuin tassukuvioitu huopa haupan petiin ja koirankakkapusseja.

Seuraavaksi suuntasin Herttoniemen Mustiin ja mirriin. Tarkoitus oli ostaa pentupanta ja pilli, joka unohtui tilauksesta. Arvatkaa muistinko pannan, mutten pilliä? Niinpä. Maanantaina siis uusi yritys. Kolmas kerta toden sanoo? :D

Sitten käväsin noutamassa postissa sinne tulleen ruokakupin ja kas vain, kun kuppi olikin huomattavasti matalampaa sorttia, kuin kuvan malli antoi ymmärtää. Eipä tuo nyt suuresti haittaa, eiköhän ne kupista mahdollisesti lattialle eksyneet nappulat tule syötyä ihan yhtä suurella nautinnolla. Jonkin alustan vois kyllä ehkä niitten kuppien alle hankkia... ehkä?

Jospa sitä välttyisi muilta kommelluksilta viettämällä illan rattoisasti sohvalla herkutellen ja jotakin leffaa katsellen. Mikäli siis telkkari ei tänään rätise ja esittele pelkkää pixelimössöä, kuten se on kaksi edellistä päivää tehnyt. Huomenna voisin jo uskaltaa siivota. : p

ps. Sain juuri ilmoituksen, että kelaan pitäisi kuulemma lähettää sairaslomatodistus ajalta, jolloin mulla ei edes ole ollut sairaslomaa. Mielenkiintoista.♥: TinttiKommentit

Suositut tekstit