It's called a "cruel irony", like my dependence on you

Hoksasin tuossa viime yönä, että mulla on jatkuvasti olemassa ainakin yksi pakkomielle, jos luovun yhdestä, niin heti tulee toinen tilalle. Jokin pakkomielle on vain oltava, vaikkakin sitten pakkomielle pakkomielteeseen. Valitettavasti pakkomielteitä on yleensä päällä samanaikaisesti vähintään kaksi ja lähes poikkeuksetta ne sotivat toisiaan vastaan.

Pakko puhua taas vähän rahasta, koska se on mun tän hetkinen stressin aiheeni numero 1 ja pienoinen pakkomielteeni. Ihan hirveä tarve säästää ihan kaikessa. Surkuhupaisaa on se, että säästämispakkomielteen kaverina on pakkomielle shoppailla. 

Mulla on mielikuva ns. täydellisestä kodista. Sellasesta missä astiat on samaa sarjaa ja huonekalut sopii toisiinsa. Vaatekaappi pitäis uusia, niin, että vaatteet mätsäis ja olis hyvin istuvia. Hiukset pitäis hoitaa kuntoon. Niin paljon juttuja mitä pitäis ostaa ja niin vähän rahaa - joka sekin vähä pitää pistää säästöön. 

Mulla ei ole varaa kultaiseen keskitiehen, joten se on radikaalisti joko tai, kaikki tai ei mitään. Joko säästän kaiken, tai ostelen kaikkea. Alennusmyynnit on pahimpia. Aina kun jossain näkyy alennuksia pieni ääni päässä muistuttaa "pitää ostaa kun halvalla saa! SÄ TARVIIT TÄN!" Ja tottahan se on. Jos aikoo ostaa jotain jokatapauksessa niin tokihan se kannattaa ostaa silloin kun sen saa halvalla, kun odottaa että siihen on varaa ja maksaa normihinnan, tai mikä pahinta, jäädä kokonaan ilman.

Eilen Ellokselta tuli kivoja alennuskuponkeja tyylillä osta 150€ niin saat 50€ alennusta. Nyt ne alennuskupongit polttelee laatikossa, kun samaan aikaan sähköpostissa H&M huutelee iloisesti 50% alesta, samalla kun ellos hihkuu innoissaan viikonloppuhepuleistaan.

Toistaiseksi tyydyn leikkimään leikkiä, ostan sitä ja tätä ja tota "sitten kun..." mutten voi olla ajattelematta, että miksi mun pitäisi odotella kaikkea kivaa siihen "kun" asti? Miksen mä vois tehä kaikkea kivaa nyt ja mennä esimerkiksi sinne hammaslääkäriin vasta sitten kun...

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit