Nelinkertainen ahdistus

Silloin kun alotin tän blogin päätin, että kirjotan tänne vähintään joka toinen päivä. Ihan realistinen ajatus se olikin ehkä vielä siinä vaiheessa, kun olin saikulla. Tiedän, ettei kukaan muu odota minulta postauksia tietyin väliajoin, kuin minä itse, mutta sehän se pahinta onkin: olla itse pettynyt itseensä. Nyt oon sit ihan paska, laiska ja saamaton, kun en pysty suoriutumaan noinkin vaatimattomasta tavotteesta ja tehtävästä.

Olis mulla aihekin valmiina ja kamerassa kasa kuvia jutun tueksi, mutta tuntuu jotenkin sietämättömän vaikealta saada ne kuvat koneelle. Voi miksi mun läppärissä ei vois olla sopivaa muistikortti paikkaa? Olis elämä taas hitusen helpompaa. On se taas pienestä kiinni.

Mulla olis taas monta juttua hoidettavana, liian monta. On ihan tarpeeksi ahdistavaa ja vaikeaa hoitaa yksi asia ja soittaa yksi puhelu, mutta kun niitä asioita olis nyt neljä ja ne kaikki pitäis hoitaa HETI.

Aloitin kiireellisimmästä ja soitin psykologille. Kuten olin arvellutkin, se ei tuntunu tykkäävään mun päätöksestä keskeyttää päiväsairaala ja mennä töihin (no mitä muuta olisin muka voinu???) ja miettikin, että mitähän me mun hoidon suhteen nyt sitten tehdään, kun ei toi päiväsairaala oikein toiminu... uuups.

Psykologi lupaili kuitenkin soitella huomenna ja ilmottaa mulle yhteisaikaa lääkärin kanssa. Mulla olis tosiaan TAAS uus lääkäri. Toivotaan et se ei ole se josta monella on ollut pelkästään pahaa sanottavaa, koska mä ihan oikeasti tarvitsen jotkut toiset lääkkeet. Olis nimittäin paljon kivempi syödä lääkkeitä joista olis enemmän hyötyä, kuin haittaa. (Nyt stressaan sitä et se lääkäriaika osuu keskelle päivää, enkä pääse koko päivänä töihin = menetän rahaa.)

Viikonloppuna unohdin sit nädesti ottaa iltalääkkeen ja sunnuntai aamupäivä meni kivasti viekkareissa. Huimasi, oksetti ja päässä tuntui piskuisia sähköiskuja. </3 Ja tottakai tänä aamuna unohdin kiireessä aamulääkkeeni, joten voitte vaan kuvitella kuinka väsyny oon ollu koko päivän! Nytkin mun pitäis olla jo nukkumassa, mutta jämähdin kirjottelee tätä...

Vielä pitäis soitella rokotusaika koiralle, anella kelalta mun b-lausuntoa työkkäriä varten ja sitten se kaikista pahin: soittaa hammaslääkäri aika. Kallista ja inhottavaa. Miksei hammashoidosta saa kela korvauksia? Mun mielestä pitäis saada! Ihan turha ihmetellä miksei ihmiset haluu käydä hammaslääkäreissä... kuka nyt haluis kuluttaa satoja, joskus joka tuhansia euroja ittensä kiduttamiseen? No en minä ainakaan. Sitäpaitsi  mulla on karvakäsitrauma. Eiks voitais vaan antaa mun hampaiden pudota pois suusta?


♥: Tintti


Kommentit

 1. Tuttu tunne, joskus tuntuu et olisi pakko kirjoitella blogiin ihan lukijoidenkin takia, mutta välillä ei vaan huvita, ei jaksa tai ei ole mitään sanottavaa. Mutta blogiahan kirjoitellaan vaan itsemme takia, ei pidä ottaa paineita siitä - kirjoittaa sillon ku siltä tuntuu ja sitä mitä haluaa... :)

  Ps. Mie käyn täällä jokapäivä kumminkin kurkkimassa :) harvemmin vain "jaksan" jättää kommenttia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nyt luon ja otan paineita ihan kaikesta, eli helpommin sanottu kuin tehty! Ylipäätään multa hirveen fiksua asettaa itelleen jotain hölmöjä tavoitteita ja sit olla itelleen vihanen, kun ei pysty niitä täyttämään. : DD Mut yritän nyt muistaa, et ei mun oo pakko jos en taho. :')

   Poista
 2. Puhutaanko me samasta KARVAKÄDESTÄ? Koska mullakin on kammo erään karvakäsi hammaslääkärin takia :D mut joo, mulla olis sama edessä, ja se jos joku ei oo kivaa. Neku jakso aukoo kun olin pakoillut turhan monta vuotta hampilääkäriä ja sit olis pitänyt mennä sinne heti seuraavana vuonna takasin, en mennyt. Nyt olis vaan korkea aika... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aika satavarma, että puhutaan! Karvakäsi jakso kans valittaa ja nuhdella, kun mulla oli kolme reikää. Sen koommin en sitten käynytkään siellä, tai missään muualla hampaitani esittelemässä. Mut tarkemmin ajatellen, ehkä mun olis pitäny valittaa johki siitä, ku karvakäsi ei ihan aina ehkä "muistanu" käyttää ees niitä hanskoja...

   Mut hei, sain tämmösen hienon linkkivinkin: http://www.megaklinikka.fi/hinnasto/

   Täst on tullu tämmönen uus "kiertoviesti" tyylillä suositelle muille, kun et itse uskalla mennä... : DDD Mutta tosiaan tosta paikasta oon kuullu ihan positiivista palautetta ja aattelin sinne mennä jahka uskallan.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit