No voihan NENÄ!

Mua varoiteltiin varkaista kun puhun täällä rahoistani, mutta totta puhuakseni oon kyllä tätä nykyä aika huono kohde moiseen touhuun. Miettikää nyt itekin et en oo saanu marraskuun jälkeen ihan oikeesti senttiäkään, edes minkäänlaisia tukia sairauspäivärahasta puhumattakaan (kelan kanssa on kiva tapella) ja kuinka paljon mulla on menny rahaa esim joululahjoihin, shoppailuun, baareiluun, vuokraan, laskuihin, koiraan, ruokaan ja lääkkeisiin. Voin sanoa että IHAN - *rumasana*!!! Ai niin ja maksohan se turhaan kirjoitettu b lausuntokin jotain päälle 50€. ♥ (Ja työkkäristä tuli just ilmotus et mun pitäis kerjätä se b-lausunto kelalta ja lähettää niille...)

Mulla on univelkaa joku miljoona tuntia, kun en oo nukkunu päikkäreitä kahteen viikkoon, en oo jaksanu syödä kunnolla ja muutenkin on kiukuttanu jos jostakin syystä.

Mua on kenkuttanu koko ajan et lähellä ei oo ollu mitään isoa kauppaa, koska noista meidän lähikaupoista ei ikinä löydy mitään ja joka kerta pyörin siellä puol tuntia vaan todetakseni, että ei oo mun makkaraa, eikä leipää, eikä kanaa ja päädyn ostamaan levyn suklaata. Sillähän elääkin tarpeen vaatiessa vaikka viikon.

No tänään päätin töistä tullessa käydä myyrmannin cittarissa, kun sen ohi kävelisin joka tapauksessa. Ajatuksena kai oli, että nyt ostan ihan oikeeta ja järkevää ruokaa, mutta eihän mikään mene ikinä niin kuin aattelee. Haahuilin siellä ihan samaan malliin ku lähikaupassa ja mun "järkevät" ostokset tarkotti lähinnä appelsiinimehua ja kananmunia. Ikään kuin niitä ei olis ollu helpompi kantaa tosta läheltä, kun raahata junassa ja metrossa ja bussissa. Tottakai kaikki pitää tehä aina vaikeimman kautta, että niin.

Ja voi että mää rakastan tätä naisena oloa. Vatsaa kivistää ja selkää särkee ja mun työtuoli on ihan kehno, eikä sovi mun vänkyräselälle ollenkaan. Vois sen vaihtaakin vielä kun valinnanvaraa on, mutta sehän ois ihan liian yksinkertasta. Apteekista oon kyenny kyl hakemaan vaikka ja mitä muuta, mutta en sitä mistä vois oikeesti olla jotain hyötyäkin, nimittäin särkylääkkeitä.

Mulla oli kauheesti muutakin valitettavaa, mut teidän onneksenne oon unohtanu jo, että mitä. Menkkaränkkä kiittää ja kuittaa!

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit