Rauhallinen koti-ilta, eiku...


Mulla piti eilen olla rauhallinen koti ilta, mutta kuinkas sitten kävikään? Mystisesti joka kerta kun suunnittelen valmiiksi jääväni kotiin koko viikonlopuksi homma menee aina ihan päälaelleen ja päädyn joko juomaan, tai muuten vain juoksentelemaan ympäriinsä, eikä huilaamisesta ole tietoakaan.

Eilen tuli sitten käytyä toverini toverin tatskaliikkeessä, kun siellä vietettiin avoimia ovia. Tarjolla oli kaikenlaisia herkkuja, kuten sipsejä, dippejä, suklaaleivoksia, cupcakeja ja alennuksessa olevia korsetteja. Onneks oon niin pikkunen, että ne oli kaikki liian isoja.
Ihan kivannäköinen ja oloinen liike. Somistustavaraa tuntui löytyvän vähän joka lähtöön silmälasipäisestä pääkallosta uskonnollisiin koriste-esineisiin. Vähän sekavat fiilikset jättävä paikka kieltämättä.

Cupcaket oli nam!
Uskaltauduin maistelemaan suklaaleivoksia ja colaa. Hetkeä myöhemmin pöydälle kannettiin boolimalja. Vihreä väri varoitteli menneistä, mutta uskaltauduin silti maistamaan. Jep, ihan niin kuin arvelinkin. Heti iloliemen kosketettua kielen kärkeä pääsin aikamatkalle 2000-luvun alkuvuosille Sokoksen vessaan...


Green cat pullo kilisi kassissa. Etiketin yläreunaan oli juotava, vasta sitten voisimme siirtyä seuraavalle rastille, joka hyvin usein löytyi julistekaupan edestä.

Miten ihmeessä sitäkin litkua on voitu vetää raakana ihan hyvillä mielin? Hyi s*****a.

Viisi mukillista boolia josta ei tullut humala, vaan krapula. Siinä sai sanonta petollisesta boolista taas ihan uuden merityksen.

Siinä vaiheessa kun porukka siirtyu absinttiin päätin parhaaksi lähteä. Kävin kotona nappaamassa Jasun messiin ja sitten suunnattiin siskolle tukkaa leikkaamaan.

Metroasemalle oli ilmestynyt hymyn korviin saava viesti "pistä hyvä kiertämään". Kaveri ei itse ollut pääsemässä jollekin keikalle, joten oli sitten jättänyt lippunsa viestin kera aseman tolppaan. Voi, että. :)

Mua hävettää noitten kuvien laatu, kun ei kamera muistunut messiin, mut ehkä mä selviän tästä.

♥: Tintti


Kommentit

Suositut tekstit