Väliaikaista kaikki on vaan

Moi. Olen Tintti ja olen mansikkapirtelö riippuvainen! 


Vissiin neljäs kerta viikon sisään, kun juon mansikkapirtelöä. En tiedä mikä siinä on, mutta koko ajan tekee mieli. Mäkkärin mansikkapirtelöä varsinkin. Vois luulla et ite tehty olis parempaa, mutta ei. Merkillistä touhua.

Osastolla oli tällä viikolla lähtöjuhla. Juhla sisälsi muunmuassa yhteislauluja erittäin positiiviseen henkeen. "Ilon hetki myös helkkyvin riemuineen, Se on vain väliaikainen." ja jos vain mahdollista vieläkin iloisempi kappale valinta oli varmaan ovesta ulos ja kävele metron alle seuraamuksen aiheuttava "jokainen ihminen on laulun arvoinen". No mutta sehän on tosi iloinen laulu! "Niin myöhäistä on hälle polttaa kynttilää, kun kerran hautakumpu umpeen luotu on." Hirveän iloiseltahan tuo kuulostaa kieltämättä minustakin.

Iloisen yhteislaulutuokion jälkeen oli hyvä leikkiä vähän juomapelinäkin tunnettua tuolileikkiä. Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset: ilman tuolia jäänyt kertoo olevansa/tehneensä jotakin ja tähän saimaistuvat vaihtavat paikkaa keskenään. Ilman tuolia jäänyt joutuu keskelle ja niin edelleen... Jossain vaiheessa kun ideat alkoivat loppua kesken annettiin tuolitta jääneelle raukka paralle vähän vinkkejäkin. "Sano että oot hullu niin kaikki joutuu nousemaan ylös!"

Jos viikolla ei muuten paljoa naurattanutkaan niin noissa kinkereissä kyllä nauratti. Oli kyllä masentuneiden itse ironiaa taas parhaimmillaan. ♥

Tänään mun oli tarkotus mennä kattomaan jellonakunkkua 3d:nä, mutta olinkin sitten näköjään onnistunut hukkaamaan joululahjalippuni jonnekin. So sad. Toisaalta ehkä parempikin että jäi menemäti, koska naksautin jotenkin niskani ja nyt tulee parin minsan välein sellaisia omituisia huimaus kohtauksia. Tiedättekö sen hetkellisen tunteen vatsanpohjassa esimerkiksi vuoristoradassa ollessa? No mulla tuntuu samalta päässä.

Meen ehkä hetkeks huilimaan josko tää tästä helpottais.

♥: Tintti


Kommentit

Suositut tekstit