Eniten vituttaa kaikki

VAROITUS! Tämä postaus sisältää paljon kirosanoja, joten lapset peittäkää silmänne!

Voi helvetin kuustoista taas oikeesti! Mulla menee niin hermot tiedätte-kyllä-kehen ja kaikkiin muihinkin jotka puuttuu asioihin jotka ei a) tippaakaan niille kuulu ja b) joista ne ei tiedä YHTÄÄN mitään!

Mä olen kuulemma yhteiskunnan elätti, raasu joka haluaa vaan mököttää. Anteeks nyt vaan, mutta kukahan täällä on ollut kuukauden verran SAIRASLOMAN aikana töissä!? Jos se tekee musta raasun niin ton sanoja on sit varmaan Jumala!? Ja tässä teille ylläri uutinen: lääkäri oli sitä mieltä, etten todellakaan ole valmis vielä töihin ja suunnitteilla oli sairasloman jatkaminen, jolloin kela olis jo tyrkyttäny sairauseläkepapereita. Ja millähän vitun tavalla mä olen yhteiskunnan elätti? Tämä "hyvinvointi valtio" kun ei anna edes sairaspäivärahaa, että ihan ITSE ansaituilla rahoilla olen tähänkin päivään asti elänyt, että kiitos vaan kysymästä!

Jos ei itse osaa huolehtia raha asioistaan, niin ei kannata heti olettaa, ettei kukaan muukaan osaisi.

Kolmas väittämä: lääkkeet eivät paranna ketään. Sallinen olla erimieltä, sillä tiedän useita ihmisiä jotka eivät pääsisi edes sängystä ylös ilman lääkkeitä. Pyydänkin teitä, jotka olette elämänne aikana syöneet mitä tahansa mielialalääkettä kertomaan kokemuksianne. Onko lääkkeistä ollut teille apua vai ei?

Ps. Se, ettei jää toisten ihmisten tallottavaksi ei ole mököttämistä, vaan selviytymistä.

Kommentit

  1. Kyllä vaan mun kohdalla lääkkeet ovat auttaneet. Masennukseen ja paniikkihäiriöön. Jaksan kyllä tehdä asioita ja kaikkea, mutta eivät ne ongelmia ja ahdistusta ole helpottaneet :s voisivat semmosen kyllä keksiä

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit