Ensin lukitaan ovi ja vasta sitten katsotaan tuliko avaimet mukaan

Kävin eilen taas psykologin juttusilla. Päivän läpimurto tais olla se, että se tajusi mun olevan lukossa. Ihanko tosissaan? Mä olen maailman pahimmassa solmussa, kahlittuna painaviin ketjuihin, lukittuna paikalleen niin, ettei ajatus kulje sisään eikä ulos. Eikä puhe. Olo on kuin Arielilla, kauheesti yrittää puhua, mutta pihaustakaan ei kuulu.

Puhuttiin myös siitä kuinka en anna itselleni lupaa olla oma itseni kenenkään seurassa. Aina pitäis esittää pirteetä ja tervettä, nyökytellä myöntävästi, vaikkei oikeasti olisi kuullut sanaakaan ja olla hyvää ja pirteetä seuraa.

"Mitä jos sä antaisit itses olla väsyny?" 
No mitä iloa musta sitten olis? Varmaan kaveritkin tykkää, kun toinen nuokkuu, ei jaksa tehdä mitään, eikä edes kuuntele mitä sille sanotaan. Joo, en mäkään. Varmaan ne näkee mieluumin ihmisiä jotka on pirteitä ja jaksaa. Mä ainakin näkisin.

Sit puhuttiin mun omastatunnosta. Ei me sitä sanaa sanottu kertaakaan, mutta siitähän siinä oli kyse. Omastatunnosta joka laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja kieltää tekemästä mitään hauskaa, ennen kuin työt on tehty. Lopputulos on se, etten tee yhtään mitään. Ai miks? No kun en vaan v***u jaksa! Mitä iloa siivota jos sen jälkeen on niin väsyny, et pitää mennä nukkumaan ja seuraavana päivänä kämppä on ihan yhtä paskanen? Mitä iloa tehdä oikeeta ruokaa, kun se ei kuitenkaan maistu ja suurin osa siitä menee roskiin? Mitä iloa on piirtää ilman fiilistä, niin et saa aikaseks vaan paskaa jälkeä? Mitä iloa on ylipäätään yhtään missään?

Lupasin psykolle harjotella olemaan oma itseni. Tällä hetkellä se tarkottaa väsynyttä ja kiukkusta. Teitä on varoitettu.

ps. Yleensä radiota "kuunnellessa", en ees kuule mitä sieltä tulee, mutta tämä pysäytti.


♥: Tintti

Kommentit

  1. Ei aina tarvitse olla pirteä ja iloinen. Tärkeintä, että on oma itsensä, sitä kohti päivä kerrallaan! Se on totta, että työt täytyy tehdä, mutta niitä voi aina siirtää, jos on jotain muuta mukavampaa tekemistä. Kyllä kaikki aina järjestyy. T Kummitäti Nurtsilta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit