Hyvää vappua, juhannusta, pääsiäistä ja joulua!

Oon taas viikon jäljessä näitten päivitysteni kanssa, mutta ei se mitään. Kirin ajan nyt kiinni.

Vappu


Vappua käytiin viettelemässä suht rauhallisissa merkeissä serkun luona grillaillen, suht koleassa säässä. Ilmeisesti vielä ei ollutkaan kesämekkojen avauskausi. Tän viikon oonkin sitten pärskiny enemmän, tai vähemmän.

Meitin vappu näytti ja maistui aikalailla tältä:


Lähdettiin suht aikaisin kotiin koisimaan ja ilmeisesti pidot olivat tämän jälkeen vasta lähteneet kunnolla käyntiin, kun porukka oli lisääntynyt ja nauttinut sisäistä lämmikettä yli tarpeiden. Kuulemani mukaan ilta oli jatkunut tuttuun tapaan laivastohenkeen.Tuparit

Eilen kävin heittää koiran vanhemmille hoitoon ja matkasin naapuritaloon siskon ja sen kämppiksen tupareihin. Mun tarkotus oli taas olla juomati mitään ja painua aikasin porukoille nukkumaan, mutta eihän se koskaan mene niin kuin aattelee.

Vähän huvitti, että yks ukkeli oli maistelemassa tyttöporukan kanssa viiniä ja mä olin vetämässä oman tyttöporukkani kanssa viinaa. Välillä näinkin päin.Aluksi tunnelma oli suht rauhallinen. Paikalla oli enimmäkseen siskon kämppiksen tovereita, joten me majotuttiin keittiöön lähelle ruokaa ja boolia. Porukkaa lappasi sisään illanmittaan koko ajan enemmän ja enemmän ja siellä taisi lopulta olla jotain tutuntutuntutuntuntuttuakin. Kymmeneen mennessä porukka kuitenkin saatiin pihalle ja jakaannuttiin jos jonnekin. 

Me päädyttiin serkun kanssa naapuritaloon metsästämään isän kanssa leijonaa. Tovin päästä siirtyminen satulinnaan, joka ei sit vissiin ollukkaan ihan meidän paikka. Päädyttiin Juvikseen, jossa ei sielläkään ihan kauheen kova meno ollut, joten sovittiin kuskin kanssa että mennään mäkkärin kautta koisimaan.

Siinä missä toiset on kyenneet tänään siivoamaan niin mä olen kyennyt tuskin nousemaan sängystä. Ei mulla mitenkään erityisen huono olo ole ollut, mutta väsymys on ollut ihan armoton ja voi hyvä tavaton mitä unia! Siis niin hurjaa menoa, että tuntu, että ois nukkumisen sijaan paiskinu koko yön töitä. Heräilin välillä syömään ja viemään koiraa ulos, mutta lopulta mä taisin päästä sängystä ylös vasta kuudelta illalla. Kotona olinkin sitten vissiin puoli kasin jälkeen.

Vois ehkä uskaltaa mitata kuumeen ja painua jatkamaan unia.

♥: Tintti


Kommentit

  1. Miten noihin kuviin on tullut makea nimesi? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan erikseen oon sen jokaseen joutunut lätkäsemään. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit