Kevään ensimmäiset ja viimeiset valmistujaiset

Eilen oli taas ihan hirvee itsetunto ongelma päivä. Yritin kaikin keinoin saada itteni näyttämään nätiltä: meikit, korut, vaatteet... mutta peilikuva ilkkui minkä kerkisi. "Finninaamainen kaljurotta, luulitko tosiaan, että kasa pakkelia parantaisi tilannetta?"

Halusin näyttää tältä:


Mutta sen sijaan onnistuin näyttämään lähinnä tältä:

 


Olin tänään, taikka eilen aka yötämyöten viettelemässä kaverin valmistujaisia. En tiedä oliko se booli, vai pari keksiä liikaa kun aiheutti huonon olon. Väskätti ja känkkäränkätti taas turhan aikasin, mut ei vaan voinu antaa periksi. Ei vaikka kengät liuku sukkisten ansiosta jaloista niin, että kengät meinas lentää vähän väliä eri ilmansuuntiin ja minä siinä sivussa nenälleni.

Baariin! Lähtö kesti sen verran, että junaan piti juosta. Joo ei tolla kenkä&sukkis kombolla. Kengät kainaloon ja sukkasiltaan portaat täysiä alas ja junaan. En onneks oo ainut joka on pomppinut sillä asemalla ilman kenkiä.

Päädyttiin Zetoriin, koska se oli lähellä (ja koska LadyMoonissa ilmotettiin, että siellä on VÄHÄN VANHEMPAA PORUKKAA). Zetor oli vikatikki. Suomi-poppia/iskelmää/rappia bassolla joka hukutti itse biisin alleen. MITÄ SÄÄ SANOIT?

Oltiin liikkeellä kolmisin. Minä, juhlakalu ja sen mies. Yritettiin me kovasti keksiä meille kavereita, mutta ei ketään oikein kiinnostanu tulla meidän kaveriks, vaikka pyydeltiin.

"...laita siihen viel et paitsi jos elämä räjähtää me ei olla enää missään"

Juotiin yhdet ja päätettiin lähteä mäkkärin kautta kotio. Perus!

Perus oli myös se, etten taaskaan syöny ranskalaisistani ku pari ja heitin loput jääkaappiin. Ei kai siinä. Maistuu ne ihan hyvin sunnuntaiaamunakin uunissa lämmittämisen jälkeen.

Tänään ois kai pitäny muka siivota, mutta koska psyko jossain vaiheessa ehotti, että voisin ihan hyvin imuroida vaikka vaan kerran kuussa, niin ei ehkä oo niin paha jos täällä imuroidaan vaan kerran kahdessa viikossa. Lattianpesusta ei tartte ees neuvotella, koska sitä pitäis olla tekemässä about jokapäivä, joten sama kai se on jos senkin homman jättää myöhempään. Viiden minuutin päästä lattia on kuitenkin ihan yhtä paskanen kuin ennen pesua.

Arvatkaa mikä olis hirveen hienoa? Se, että viikossa ois edes yksi päivä, jolloin ei tarttis tehä mitään (esim. just siivota), eikä poistua kotoa mihinkään (paitsi lenkittääkseen koiran). Eikös sunnuntai kuitenkin ole lepopäivä? Näin olen ainakin kuullut väitettävän. Ens sunnuntaina aion siis nukkua pitkään, sen jälkeen valottaa sohvan, katsella telkkaria ja ehkä tilata pizzaa, jottei tarvitse vaivautua tekemään edes ruokaa. Sovittu!

ps. hyvä on, hyvä on. Paremman vertailun vuoksi näytettäköön ensimmäisestä kuvasta myös muokkaamaton versio. ♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit