Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

Valitin tuossa pari päivää taaksepäin painajaisistani. Nyt on kuitenkin pakko todeta, että on niistä joskus jotain hyötyäkin, ainakin toimiakseen hyvänä (taikka huonona) esimerkkinä, jos ei muuta.

Luultavasti vähintään joka toinen minut tunteva tietää surullisen pakkomielteeni vaaleisiin hiuksiin ja niille jotka eivät tiedä, niin joudun tosiaan taistellemaan itseni kanssa pitkään ja hartaasti aina jotain vaalennusaineita mainostettaessa, jotten sortuisi taas värinpoistoihin. (Voi kun saisi olla blondi taas!) Minun kuontaloni kun on muutenkin ihan säälittävän karseassa kunnossa, eikä tosiaankaan kaipaa yhtään enempää rasitusta, kun on jo osakseen saanut.

No mutta, minäpä näin unta, että kuolasin taas ihania ja suorastaan hehkuvia platinanvaaleita hiuksia ja tartuin kuin tartuinkin viimein eclipsen tukantappoaineisiin. Vaalennusjauhe + 9% hapete = </3. Sain jonkun kuningas idean laittaa päähäni raitoja, jotta koko tukka ei menisi pilalle.

Arvasitte varmaan jo, että pilallehan se meni! 3/5 tukasta tippui pois ja loppu oli pelkkää kanarialinnunnkeltaista Hubba Bubbaa. Itkuhan siinä tuli katsellessaan peilistä puolikaljuaan ja harmitellessaan, kuinka ei olisi pitänyt  TAAS langeta ansaan. Olinhan sentään saanut kasvatettua omaa väriä jo melkein koko pituuden. Voi miksi, MIKSI ihmisen pitää olla niin TYHMÄ, että toistaa samat virheet miljoonaan kertaan!?

No mutta, mitä me  tästä opimme? No emme yhtikäs mitään, paitsi sen, että kauneuden eteen on kärsittävä.

I miss youmy love!

♥ : Tintti


Kommentit

Suositut tekstit