Tintti pähkinänkuoressa osa 12. Tällä viikolla

Maanantai

Töissä saatiin taas lisä "jännitystä" ja pientä vaihtelua, kun uudet tallentajat saapuivat taloon. Kaikille ei ehditty pitää vielä koulutusta, joten tehtiin niistä meidän orjia ja pistettiin ne lajittelemaan meidän tallennukset. No eikä pistetty, kun esimies pisti.

Tiistai

Korvattiin edellisen päivän orjuutus jelppimällä tallentajan taimia. :3

Päätettiin yhden uuden työtoverin kanssa testata meille kerrottua ns. Lyhintä reittiä juna asemalle, mutta tottapuhuakseni meillä tais kyllä kestää kauemmin kun jos oltais menty pääovista. Tän meidän pikku seikkailun takia jouduttiin juoksemaan junaan. Ilmeisesti junankuljettajista on kuitenkin tullut vähintään yhtä kettumaisia kuin bussikuskeista ja tyyppi katteli tyynen rauhallisesti kuinka juostiin henkemme edestä ja lähti liikkeelle just kun päästiin siihen ovien eteen. VR ei ilmeisesti edes yritä nostaa suosiotaan.

Töitten jälkeen ois kelvannut taas päikkärit, mutta jätin ne välistä koska jäin odottelemaan toveria, joka tulikin sitten vasta puolkasin jälkeen, eli oisin kuitenki ehtiny nukkua ne päikkärit. Voi-sanonko-mitä . 


Keskiviikko

Olin töissä poikkeuksellisesti vain yhteen, kipasin äkkiä kaupan kautta kotiin, lenkitin koiran ja riensin itikseen tapaamaan psykoa.

Lääkäri kävi tuomassa mulle reseptin ja nyt vedän sitten kahden lääkkeen sijaan kolmea. Plaani olis laskea Venlafaksiinia 75mg kerrallaan niin, että söisin lopulta Venlaa 75mg:tä ja voxraa 150mg. Muuten tosi jees, mutta se ei kirjottanut mulle niistä venlan seiskavitosista reseptiä, joten joudun aukomaan noita 150mg kapseleita (jota ei siis vissiin sais tehdä : DD). Jännää.

Mirtatsapiinia jatketaan, vaikka se on se mun suurin ongelmani ja yöhikoilun aiheuttajani. Ketuttaa! Lisäksi multa kiellettiin taas vaihteeksi päikkärit. Ei tule kesää. Nukahtelen jo nyt junaan ja joku päivä varmaan herään vantaankoskelta myrtsin sijaan. Ei hyvä.

Kävin samalla reissulla itiksessä ja poimin mukaani 5€ hamosen ja 10€ shortsit h&m:sta. Ei huono! Tarkotus oli laittaa teille kuvatkin näytille, mutta ne on niin perus riepuja, etten jaksanut vaivautua.


Torstai

Toivoa täynnä? No ei. Kaksi päivää ilman päikkäreitä ja nukahtaisin jos en kirjoittaisi tätä. Töissä pitäisi jaksaa viiteen. Ei hyvältä näytä.

Haukottelu alkoi heti kun pääsin työpisteelleni. Söin ja join ja join ja söin, välillä tallensin ja välillä availin kuoria ja availin kuoria ja tallensin, mutta mikään ei auttanut. Silmät oli kipeet, luomet lupsu alas, päätä särki ja vielä oli monta tuntia jäljellä. Selvisin jotenkin kummasti. Apteekin kautta kotiin 30€ köyhempänä. Koira ulos, jogurttia, salkkarit, koiran hoitamista, iltapala, House, suihkuun ja nukkumaan.


Perjantai

Viikon viiminen työpäivä, viikon viiminen työpäivä... Mantran hokeminen ei auta, keho tahtoisi vaan jäädä nukkumaan. Sänkyyn ei kyllä huvita jäädä sillä se on jääkylmä ja hiestä märkä. Torkutan kelloa kuitenkin kymmenen minuuttia myöhempään, kuin yleensä ja lähden hompsuisena töihin.

Yritän pitää mieleni vireänä. Ipodista on akku loppu, joten en voi keskittyä Katajan höpinöihin. Päätän höpistä mielessäni tallennettaville lomakkeille. "Luuletko tosiaan että laskisin tän sun puolesta?" "laske ite", "eeeeet sä mitään saa", "miksette voi täyttää näitä OIKEIN?" "EIHÄN TÄSTÄ SAA ERKKIKÄÄN SELVÄÄ!" "ei mee läpi", "ootko ihan tosissas?"


Karkaan töistä puolituntia liian aikaisin ja kellokortti rankaisee minua viemällä kaksi ylityötuntia. Auts.
Riennän kamppiin ja sieltä tekemään vaihtareita toverin kanssa.

Mun piti ihan nopeesti hakee tiimarista äipälle yhet valokuvakehykset, itelle yhet shortsit ja ladata bussikortti, mutta mitä tekee Tintti?

No  tietenkin juuri päin vastoin kuin piti. Mun reissussa ja touhussa ei kyllä ollu mitään nopeeta, tai vähää. Oikeasti älkää päästäkö mua jorejen aikaan ostoksille, koska lopputulos on jotain tämän kaltaista:..mut eihän se niin paha oo, kun toi hame ja noi kengät oli alessa (ja sopii sitäpaitsi hyvin sen Vilasta ostetun mekon kanssa)? 


♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit