Vilan V.I.P shoppailuilta

Vuoden vaihteessa kerättiin eräältä foorumilta ennestään toisilleen tuntematon tyttöporukka ja varattiin Amarillosta pöytä. Siitä lähtien ollaan tehty yhdessä jos jotakin ja tähän mennessä ollaan käyty mm. leffassa, syömässä, kahvilla, tanssimassa, pidetty nyyttäreitä, painettu paitoja ja käyty drinkeillä. Viime lauantaina meillä oli Vilan V.I.P-ilta.

Otettiin yhden toverin kanssa varas lähtö ja käytiin shoppailemassa Modtexissa. Mukaan tarttui 20€ kengät.Kokoonnuimme ensin Memphisiin taltuttamaan pahinta nälkää. Meillä oli pöytävaraus ja pöytä oli katettu popcornein ja vesikannuin. Ruoka maistui ja juttu luisti.

Muiden liikkeiden sulkeutuessa keräännyimme kampin Vilan eteen jännityksestä täristen. Pian pääsimme sisään ja kevät muotia esiteltäessä nautimme perinteikkäästi shampanjaa ja vaahtokarkkeja. Tyylivinkkejä saatuamme alkoi vaatteiden armoton hipelöinti. Jokaisesta tuotteesta saisi 20% alennusta ja silloinhan pitää ostaa, kun halvalla saa!

Meikäläisen mukaan tarttui mekko, joka odottelee malttamattomana mahtavia pirskeitä, sillä on aivan liian pramea arkikäyttöön.
Erästä vaaleanpunaista mekkoa ajatellen päädyin ostamaan mustan pitsiboleron.


Ja koska kyseessä olen minä... no, mukaan tarttui myös pari heräteostosta.


Tintti kiittää, pankkitili ei.


♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit