Dark Shadows

Heräsin eilen aamulla sateen ropinaan ja luovuin samantien toivosta koko päivän suhteen. Mieli oli yhtä tumma, kuin taivas ja aurinkoiset merenrantalenkit jäisivät tämän päivän osalta vain haaveeksi.

Pessimisti ei pety ja kun ei odota mitään, saattaa yllättyä jopa hyvin iloisesti. Sade säällä on hyvä paeta sisätiloihin, kuten vaikkapa elokuvateatteriin. Sain seurakseni yhden mörrimöykyn joka herrasmiehen elkein tarjosi niin leffaliput, kuin leffaeväätkin. ♥

Päivän valinta oli Dark Shadows, jonka näkemistä olin odottanut jo pidemmän aikaa. Odotin elokuvalta paljon, sillä Tim Burton + Johnny Depp + Helena Bonham Carter yhdistelmä ei ole pettänyt minua vielä kertaakaan. Tällä kertaa kävi kuitenkin toisin.

Elokuvassa oli toki paljon pikkuhauskoja kohtauksia ja Burtonin ennestään tuttua mustaa huumoria, mutta muuten näytös jätti aika vaisuksi. Tuntui, kuin samaan elokuvaan olisi yritetty tunkea vähän turhan paljon ja väkisin, niin että osa kohtauksista ampui paikoitellen niin paljon yli, että reaktio oli lähinnä wtf?

Elokuvan jälkeen parin tunnin piipahdus kotona ennen suuntaamista Kallion Majavaan. Paikka oli turhan täynnä eikä muutenkaan oikein iskenyt, vaikka kuinka väittivät lämminhenkiseksi ja kodikkaaksi. Pari lime breezeriä ja "ei vakavia" keskusteluja kuolemasta. Hyvin hilpeää, kunnes sitten mainittiin jonkun oikeasti kuolleen.

Nyt haaveilen kotipizzan tuplajauhelihasta ja appelsiinimehusta.


♥: Tintti

Kommentit

 1. Sadepäivät ovat tosiaan hyviä päiviä katsella elokuvia. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo leffa pitää kyllä käydä piakkoin katsomassa :) Harmi jos se oli sulle pettymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin odottaa siltä vähän liikaa. Ihan kelpo pätkä kerran katsottuna, muttei tosiaankaan yllä niiden elokuvien joukkoon jotka voi katsoa aina vain uudestaan koskaan kyllästymättä.

   Poista
 3. Mä ajattelin, että tää pitäis kyllä nähdä. Itse oon usein tykännyt triplasta: Tim Burton, Johnny Depp ja Helena Bonham Carter! Saas nähdä, mihin mun maku kääntyy tän osalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro toki mitä tykäsit kun oot päässy ton katsastamaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit