Kolmas pyörä pyöri pois

Kirjoitin tän julkasun jo kuun alussa, mutten koskaan kehdannut julkaista tätä. Sitäpaitsi mua häiritsi, kun en tiennyt, miksi tietyt asiat olivat yhtäkkiä alkaneet pyöriä mun päässäni. 

Vihaan mun päätä, voisko sen vaihtaa? Tai voisko sieltä poistaa kaikki turhat ja ikävät muistot, niin olis tilaa uusille ja kivoille?

Saan päivittäin miljoona fläsäriä ja kahdeksan vuotta elämästäni pyörii lähes jatkuvalla repeatilla mun mielessäni. Ihan sama olenko unessa, vai hereillä ne pirulaiset ei vaan jätä mua rauhaan! Ihan tyhmää ja älytöntä! Nää asiat on käyty läpi about miljoona kertaa ja itketty ja sovittu ja kaveerattukin on jo monta vuotta. Silti tää vaan jatkuu ja jatkuu... MIKSI?


Tyhmä kysymys. Tietenkin siitä samaisesta syystä, kuin aina ennenkin: varoituksena. Muistutuksena. Ai mistä? No siitä, että kun annat kerran anteeksi saat kokea saman paskan pian uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan.

Mikä tahansa tuttu paikka, haju, ääni, tuoksu, tai mikä tahansa muu aistimus laukaisee sen, että "mieheni ex-naiset" hypähtävät kristallinkirkkaina päähäni ilkkumaan.

PAM

"...no tehtiin me muutakin kun pussailtiin...

PAM

"...sitten siellä oli yksi 15-vuotias ja sekin halusi halata..."

PAM

"...eiks sua haittaa et sul on tyttöystävä?"

PAM

"Ole sinä huora hiljaa!"

PAM

"...eihän me olla edes oltu yhdessä kesän jälkeen..."

PAM

"Eikö se tiedä...?"

PAM

"Kaduttaako?"

PAM

"Ei kaduta"


Tää on niin tätä.
Ykstoista naista tietynlaista, morsian joka sormelle...
Indeed.

Eipä sillä, etteikö mekin olisi tyttöjen kanssa haukuttu keskenämme niitä naisia, jos joksikin. Joukkoon on mahtunut niin Lahnaa, Ursulaa ja Valasta, kuin Tiimarin tekokynttäkin.

Ikimuistoisin näistä naisista taitaa kuitenkin olla Lahna vuodelta 2007. Sitähän me haukuttiin ensin keskenämme inttileskien kanssa, kunnes todettiin, ettei se riitä ja hyökättiin irc-galleriassa sen profiiliin. (Tyyppi meni itkemään miehelle, että sen hullu ex kiusaa! Melko kulunut sananparsi, eikö teistä?) Voi elämä miten suloisen lapsellisia kostotoimenpiteitä meillä onkaan ollut.

Toisaalta on joukkoon mahtunut myö hyviä tyyppejä. Niitä, jotka ovat tajunneet perääntyä, kun ovat tajunneet tapailevansa varattua miestä ja niitä joiden kanssa olen ystävystynyt, niin ironiselta, kuin se ehkä kuulostaakin. Mies syytti mua joskus kavereidensa varastamisesta, mutta vielä huvittavampaa ehkä on, että olen myös vienyt sen naiset.

Nyt mua ei kuitenkaan ehkä kauheesti enää huvita. Lähinnä vituttaa vaan.

Painukaa nyt vittuun mun päästä!


♥: Tintti

Kommentit

 1. Kuulostaa ihan mun exältä <3

  (Potkaisin pihalle ja tunnustan nyt laittaneeni yliannoksen "sokeria" eli kakkalääkettä herran kahviin kun tyyppi oli lähdössä mun luota jonnekin bileisiin dokaamaan. Bileissähän on aina vessa varattuna)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Huutonaurua* Ois melkein tehny mieli tehdä sama temppu, kun tuo lähti festaroimaan.

   Poista
  2. Pakkohan se on joskus vähän auttaa karmaa ^^

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit