Maanantai on hukassa, kummituksen sukassa

Mun pitäis olla jo nukkumassa, mutta jotenkin en vain saa aikaiseksi mennä sänkyyn. Sehän tarkoittaisi vain, että maanantai tulisi nopeammin.

Huomenna alkais viimeinen, tai hyvässä lykyssä toiseksi viimeinen työviikko. (Vikalla viikolla kutsutaan porukkaa tarvittaessa ja ollaan jo nyt aikataulusta viikon etuajassa, joten...) Olo tuntuu samaan aikaan helpottavalta ja stressaavalta. Kroppa ja etenkin pää huutavat jo "lomalle" pääsyä, mutta töiden loputtua olen taas tyhjän päällä.

Ahdistaa, kun ei yhtään tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja olen aina ollut huono odottamaan, että jotain tapahtuisi. Lisäksi ahdistaa taas se, ettei käyttötilillä olekkaan enää joka kuukausi samaa könttäsummaa käytettäväksi (vaikka koitan parhaani mukaan säästellä silloinkin, kun näin on). Tämä tosin on hieman  ristiriidassa sen kanssa, että olen tänäänkin shoppaillut eBaysta jos jotakin, koska halvalla saa. Alle euron maksava lasiviilahan on melkein ilmainen ja kun ostaa 10kpl tekoripsiä viidellä eurolla. Sehän on kuin ostaisi yhdet ja saisi yhdeksät ripset kaupan päälle...

Harmi vaan, että kun on ostellut eurolla sitä ja eurolla tätä huomaa hyvin äkkiä tuhlanneensa muutaman kympin... hups. Juuri tämän takia olen aina vältellyt kortilla maksamistakin - kun rahaa ei näe, sitä on helpompi tuhlata. On ihan eri juttu huomata, kuinka rahat hupenevat lompakosta ja potea siitä huonoa omaatuntoa.

Saiskohan tohon jonkun kuukauden ostorajotuksen? Se vois olla aika kova juttu.

♥: Tintti


Kommentit

  1. Miulla on nordeassa virallinen käyttötili ja opssa myös kortillinen tili, jota ennen käytin. Nykyään käytän op:tä "ebaytilinä" ja siirrän tilille ehkä muutaman kympin silloin tällöin niin ei tule törsättyä niin.. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit