One Day You’re In, and the Next Day, You’re Out

Tänään kävin ensimmäistä ja viimeistä kertaa raxissa syömässä. Oltiin työkaverin kanssa todistamassa hirveää jäätelöepisodia, kun eräs asiakas oli maksanut jäätelöstä, mutta antanut alle kouluikäisen poikansa syödä sen hänen puolestaan. No tästähän seurasi ihan hirveä haloo, koska mies oli ostanut jäätelön itselleen, eikä pojalleen.

Ymmärrän kyllä, ettei toinen ihminen voi syödä buffetista ruokia itse niistä maksamatta, mutta eikö se nyt ole ihan samantekevää kuka sen jäätelön syö!?

En ihan oikeasti ymmärrä, että YHDESTÄ jäätelöstä pitää nostaa noin hirveä haloo!? Se yritys tuskin kaatuu yhteen jäätelöannokseen. Sitäpaitsi se mies ei muutenkaan syönyt "koko rahan edestä", vaan ainoastaan pari kämästä pizzasiivua. Ihme nipotusta.

Toinen kummeksuntaa aiheuttava asia tällä viikolla on ollut arpapeli työn jatkumisen suhteen. Me ollaan koko viikko jännitetty kuka saa jatkaa töitä ensi viikolla ja kuka ei.

Homma oli hoidettu kuin huippumalli haussa-sarjassa ikään, paitsi aivan päin vastoin. Ne joiden työpisteellä odottelisi paperilappunen joutuisivat päättämään työnsä huomisen jälkeen ja ne onnekkaat jotka eivät tätä ilmoitusta paikaltaan löytäisi, saisivat jatkaa vielä ensi viikolla.

Milloin elämästäni tuli halpa realitysarja?
♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit