Painu helvettiin ja pysy siellä

Yleensä perjantai fiilis on tosi hyvä, kun viikonloppu on käsillä, mutta ei viime perjantaina.

Mulla oli heti aamusta kauheeta draamaa, paniikkikohtaus, itkeskelyä pitkin päivää ja lopulta mun oli pakko lähteä töistä kesken pois, kun oli niin paha olla, että oksetti. Onneksi lähin, koska oksensin samantien, kun pääsin kotiin. Olis kai pitänyt koittaa syödäkki jotain, mutta pelkkä ruoan ajatteleminenkin sai aikaan yökkäysreflleksin.

Tänään tein TAAS sen mikä naisen on tehtävä, jos mies on valehteleva paskakasa, eikä itse osaa. (Terkkui vaan sullekin muru! <3) Se on muuten jännä miten ihmisiä alkaa kummasti kaduttaa just siinä vaiheessa kun ne tietää jääneensä kiinni, jos sillonkaan.

Mä totisesti toivon, että tää oli nyt tässä, mulla ei nimittäin olis nyt yhtään aikaa tämmöseen pelleilyyn.


T: Tintti

Kommentit

  1. Miksiköhän ihmisten täytyy tuottaa toisilleen pettymyksiä?? Entä se, ettei jotkut vaan tunnu oppivan virheistään? Missä vaiheessa ne ymmärtävät se? Sitten kun on liian myöhäistä?! Mä en osaa sanoa mitään, mikä parantaisi sun oloa... Olen vain vierellä. Kuuntelen, jos haluat. Halaan, jos tarvitset. Kerro vain. Jos haluat.

    VastaaPoista
  2. Voi senkun tietäisi! Mä niin mielelläni lukisin tollasten ihmisten ajatuksia. Miten joku voi oikeasti olla niin tunteeton, että voi loukata toista aina vaan uudestaan ja uudestaan ja kyn kysyy syytä niin vastaus on "en mä tiedä". Siis miten niin EI TIEDÄ!?

    Kiitos tuestasi. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit