C'mon And Rock The Pole

C'mon!


Ystäväni K. aikoo ilmeisesti hemmotella minut piloille. Hän on antanut minulle aikaisemmin kengät ja vaatteita, mutta jokin aika sitten hän yllätti minut todenteolla antamalla 65€ arvoisen lahjakortin kasvohoitoon, C'mon promotion & show roomiin!

Kävin tänään nauttimassa kyseisen edun ja täytyy sanoa, että kasvot tuntuvat pitkästä aikaa raikkailta ja kevyiltä. (Oikein paljon kiitoksia vielä sinulle K! ♥)

Aluksi ahdisti mennä koko paikkaan, koska kuten olen ennenkin tehnyt selväksi - minä kammoan kaikkea uutta ja etenkin uusia ihmisiä. Henkilökunta oli onneksi hyvin ystävällistä, joskin tapansa mukaan myös hyvin myyntihenkistä. Heti hammaslääkärin tuoliin (ihan tosi se oli vanha hammaslääkärintuoli) istuttuani alkoi armoton tarjousten latelu. Oli ripsipidennystä (60€) ja ruiskurusketusta(15/20€) ja jos jotakin. Kasvojani hoitava naishenkilö kehaisi siinä sivussa, että omat ripseni ovat niin hyvät, että pelkällä tuuhennuksellakin (35€) ne saisi todella näyttäviksi.

Uskoin kehut ripsistäni, mutta siinä vaiheessa, kun kasvojeni ihoa väitettiin kaiken kaikkiaan todella hyväksi, uskoni loppui. Miten punakoita, arpisia, näppyläisiä ja muutenkin epätasaista ihoa voidaan millään muotoa väittää hyväksi?

Kiitin kuitenkin kehuista ja rentouttavaa hoidosta ja sain vielä alennuskuponkejen lisäksi kasan kosteusvoidenäytteitä mukaani.

Tykkäsin kyllä hoidosta ja paikasta kovasti ja voisin jopa harkita tuota ripsientuuhennosta. Ruiskurusketuksesta en sen sijaan välitä, mutta jos joku haluaa sitä käydä kokeilemassa, niin täältä löytyisi yksi 20€ alekuponki. (Arvo 32€)Ensimmäisestä päivän haasteesta selvittyäni minua odotti seuraava haaste. Ystäväni sai minut nimittäin suostuteltua mukaansa tankotanssitunnille. Olen jo pitkään halunnut kokeilla kyseistä lajia, joten lähdin mukaan avoimin mielin.

Tiesin kyllä mitä odottaa, mutta itsetuntoni rippeet eivät selvästikkään halunneet osallistua tunnille. Kiinnitin aivan liian paljon huomiota siihen mitä tein, pelkäsin liikaa kipua ja putoamista, kuvittelin muiden kikatuksen johtuvan minusta ja tunsin itseni täysin naurettavaksi, joten en missään vaiheessa uskaltautunut heittäytyä ja nauttia siitä mitä tein. Nauttimisen ja kunnollisen yrittämisen sijaan minä luovutin. Ikään, kuin sitä kukaan onnistuisi täydellisesti ensi yrittämällä, mutta jos ei onnistu on kuitenkin (omasta mielestä) ihan paska ja kelvoton. Ainoa mikä minulta onnistui edes joten kuten, oli tangolla istuminen, mutta pyörähdyksistä ei meinannut tulla hevon kukkua, kun en uskaltanut nostaa jälkeen jäänyttä jalkaa maasta, sillä pelkäsin rämähtäväni lattiaan saman tien, kun sen tekisin.

Ensi kerralla menee ehkä jo paremmin, mikäli mitään ensi kertaa koskaan tulee. Mikäli tulee, voisi treenikassiin muistaa pyyhkeen ja vaihtovaatteiden lisäksi pakata hiukan käsilihaksia ja ripauksen itseluottamusta. Vaihtoehtoisesti voisin harjoitella pyörähdyksiä yksinäni jossakin mahdollisimman pimeässä komerossa ja näyttäytyä ihmisten ilmoilla vasta kun osaan edes jotakin.

♥: Tintti

Kommentit

  1. Sinua hemmottelee mielellään ja jos vain olisi minusta kiinni, sinua hemmoteltaisiin useamminkin!!! Mukavaa, että oli onnistunut kokemus. Toivottavasti sitä voi jatkossakin piristää ja yllättää - iloisesti :) Halit <3

    VastaaPoista
  2. Hei, tule vaan rohkeasti uudelleen kokeilemaan tankotanssia! Harvalla se heti sujuu, mutta jokainen oppii kyllä :)

    -Sofia/ Rock the Pole

    p.s. Elokuun 2012 ajan saa kaikki 5- tai 10-kerran sekä kuukausi- ja kausikortit -10% alennuksella.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit