Ei se viha, vaan välinpitämättömyys

Moikka. Kerroinko jo, että lakkasin omin päin syömästä lääkkeitä? Jep. Juhannuksena krapulapäissäni lääkkeiden loppuessa kesken päätin, että tää oli nyt tässä. Ei enää voxraa tälle neidille. Mitä järkeä syödä lääkkeitä mistä on enemmän haittaa, kuin hyötyä? Ei mitään... kai?

Neljä päivää ilman kunnollista ruokaa, sähköshokkeja päähän, onnetonta oksentelua ja unirytmi päin helvettiä. Eilen heräsin neljältä, toissa yönä en nukkunut juuri nimeksikään. Unien sijaan päässä pyöri taas kerran filmi vuodelta 2007, jossa istun auton takapenkillä ja etupenkillä istuva nainen haukkuu mua huoraksi, vaikka n. 5minuuttia aikaisemmin on tullut ilmi, että poikaystäväni on pettänyt minua tapailemalla kyseistä naista vähintään kuukauden päivät...


... eipä sillä, samana iltana mua yritti pokailla joku jäppinen, jolla sattu olemaan sama nimi, kun mut vasta "jättäneellä" paskapäällä. (Plussaa siitä, että sillä uudella tuttavuudella oli vene.) Hohdokasta tämä elämä.

Tänään itkin taas psykolla paskaa elämääni. Sitä, kun mikään ei kiinnosta paitsi nukkuminen, koska silloin ei tarvitse ajatella. Sitä, että on ihan paskaa istua kotona koiran kanssa, kun ei voi nähdä kavereitakaan, kun nekään ei kiinnosta ja heti ovesta ulos astuttua iskee kaipuu vällyjen alle, koti-ikävä ja kenkutus. Niin ja paska fiilis siitä, että kaverit ei kiinnosta, vaikka pitäis.

Psyko ehdotti josko voisin mennä hetkeksi pois kotoa jonnekin muualle, jolloin musta tuntu, että joku olis iskenyt tikarin rintaan ja hajosin taas tuhannen sirpaleiksi. Oli vaan yksi paikka maailmassa minne halusin, eikä sitä enää ollut. Vain yksi ihminen, eikä sen luokse pääse, kuin yhdellä tavalla.


Vittu, paska, saatana ja kaikki maailman kirosanat.


Pitkän hiljaisuuden jälkeen lupasin olla satuttamatta itseäni. Lupasin syödä joka päivä ja laittaa herätyskellon aamuisin soimaan. Ihan varmaan joo.


♥: Tintti

Kommentit

  1. Jaksuja. Nuo on niin tuttuja fiiliksiä.. ainoa lohdutus minkä voin sanoa että moisilla on taipumus lieventyä iän myötä.

    VastaaPoista
  2. Kiiitus. ♥ Toivotaan parasta ja pelätään pahinta...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit