Maalari maalasi taloa, sinistä ja punaista...


Minulla on ollut tässä pari pientä maalausprojektia, jonka takia kirjoittaminen on tällä viikolla jäänyt vähän vähäiseksi.

Ystäväni oli ostanut lapselleen räikeän keltaisen nukketalon, jonka väri ei silmää juurikaan miellyttänyt, niinpä maalasin sen ihan uuteen uskoon. Valitettavasti en hoksannut ottaa "ennen" kuvaa, mutta tällainen siitä kuitenkin tuli.
  

Jostain kumman syystä näin seuraavana yönä unta hemulin talosta...

Toinen projekti oli vaaleanpunainen pieni pöytä, josta ei siitäkään ole olemassa kuvaa ennen maalausta. Maalauksen jälkeen se kuitenkin näytti tältä:Joku oli vähän malttamaton ja kiireinen (pöydän piti olla lauantaina käyttövalmis) ja maalasi uuden maalikerroksen ennen kuin edellinen oli kunnolla kuiva, joten pinta meni nätille käärmeennahkakuviolle. Pöydän perhoskuviokin meni vähän vinsin vonksin ja on kaukana symmetrisesta, mutta se olkoon oiva muistutus siitä, miksi en yleensä tee mitään taiteellista ilman (vähintään) viikon deadlinea.

Seuraava operaatio onkin jälkien siivoaminen ja koiran peseminen, sillä sekin halusi auttaa maalaamisessa ja muistuttaa nyt uuden värinsä puolesta lähinnä Tiivitaavia.

♥: TinttiKommentit

 1. Tuo on ihana, näyttää ihan muumitalolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Muumit kyllä kieltämättä pyöri mielessä tota maalaillessa :D

   Poista
 2. Oi miten hieno toi pöytä! <3 Ja toki talokin :) Googletin maalausvinkkejä tulevia keittiön kalusteita ajatellen ja googlen kuvahaulla tuli vastaan toi pöytä, super hieno! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit