Ongelmia, ongelmia...

Kuten osa teistä on huomannutkin, niin tuo ulkoasu ei toiminutkaan ihan toivotulla tavalla. Ja se osa jolla se toimi vielä hetki sitten luultavasti huomaa, että se on nyt vallan vinksallaan ja päinvastoin.

Olettaisin, notta ongelman saisi korjattua niinkin "yksinkertaisella" tavalla, kuin asettamalla taustan paikoilleen, mutten vielä keksinyt miten se tehdään. Ehehe. Mikäli joku tietää miten temppu tehdään, niin saa auttaa. ^^'

♥: Tintti

Kommentit

 1. Surffaan kännyllä, niin en pääse kokeilemaan mutta ehdottelisin, että jos sieltä mallin suunnittelutyökalusta säätää leveyksiä? :)

  VastaaPoista
 2. Ongelman ydin on se, että taustakuvassa on toi tekstin paikka ja tekstin paikka muuttuu ikkunan koon muuttuessa, koska skaalaa taustakuvan ikkunan koolle.

  Mainokset vastaavasti on aina saman levyisiä ja samas paikas, joka johtaa siihen että toimii hienosti ainoastaan yhdellä näyttökoolla.

  En tiedä paljon tää blogi antaa muokata asioita, mutta jos taipuu niin yksi ehdotus olis että jättää ton punasen osuuden taustakuvaks ja asettaa ton teksti-osuuden taustakuvan postauksen div.n taustaks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsh. Niinpä tietysti. Vielä kun onnistun tuolta kilometrikoodista löytämään oikean kohdan, niin eiköhän homma ala taas pelittää. Tattista!

   Poista
 3. Miks mä en nähny missään vaihees mitään kummallista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeehkäpä sulla on samankokonen näyttö kun mulla? : p Nuo "uudet säädöt" oli päällänsä vaan hetken ennen kun säätelin niitä taas...

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit