Tintti pähkinänkuoressa osa 14. Unelmani

Unelmienhan ei tarvitse olla realistisia, right? Hyvä, sillä täältä pesee!


Oma koti

Haaveilen usein omasta asunnosta, tai toisinaan peräti omasta talosta. Sellaisesta jossa voisin asua lopun elämääni, sillä en pidä muuttamisesta sen enempää kuin muistakaan suurista muutoksista.

Unelmieni koti sijaitsisi jossakin suhteellisen rauhallisella seudulla, mutta kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä, sillä olen autoton.

Unelmien kodissani huoneet olisivat suuria ja tilaa olisi paljon. Näin ollen huoneitakin on oltava monta, sillä haluan erillisen työhuoneen ja lastenhuoneen mikäli joskus tulen lapsia hankkimaan. (Tuskin, mutta mistä sitä ikinä tietää.)

Lisäksi unelmieni kodissa on tietenkin täydellinen ja tilava vaatehuone Sinkkuelämää Carrien tyyliin. 

Oma piha ei olisi pahitteeksi. Sauna olisi plussaa, muttei pakollinen, sillä minun saunomiseni kestää tunnetusti keskimäärin 5minuuttia.
Häät

Olen nainen ja katsonut pikkutytöstä asti kuinka Disneyn prinsessat astelevat vuoron perään alttarille ja elävät elämänsä onnellisena loppuun asti. Minulla on ollut hääbarbie ja My Little Pony morsian ja luonnollisesti haluan siis naimisiin.

Maistraatissa piipahtaminen ei tietenkään riitä, koska koko elämän ajan jokapuolelta on toitotettu, että omat häät ovat morsiamen elämän onnellisin päivä. Näin ollen on siis oltava täydellinen puku, täydellinen juhlapaikka, täydelliset juhlat ja niin edespäin... Perfect, perfect, perfect...!Vakituinen työ

Vakituinen työpaikka olisi tärkeä paitsi hermojeni, myös talouden turvaamisen kannalta. En kuitenkaan voisi kuvitella työskenteleväni eläkeikään asti paikassa, jossa en ihan oikeasti viihdy ja jossa työ ei oikeasti ole mielekästä. Varastohommia, tai sihteerin töitä voisin tehdä muutaman kuukauden, mutten todellakaan koko ikääni. Kaupan kassalle en kykenisi edes päiväksi.

Unelmien työpaikassa olisi sopivasti haastetta, vaihtelevuutta ja silti tietynlaista rutiininomaisuutta. Unelmieni työpaikassa pääsisin toteuttamaan itseäni edes hitusen liukuhihnatyön sijaan ja tekemään jotakin josta oikeasti pidän: piirtämään, kirjoittamaan, tai jollakin muulla tavalla luomaan itseäni, joka takaisi sen, että olisin aidosti kiinnostunut siitä mitä teen.

Näin äkkiseltään voisin kuvitella nauttivani työskentelystä esimerkiksi mainostoimistossa, kuvankäsittelijnä, ulkoasuntoteuttajana, taittajana, kolumnistina, toimittajana, kirjailijana, näyttelijänä... 

Hyvä on, mukaan tarttui myös muutamia harrastuksia ja muita hupsutuksia, mutta tämähän olikin vain haaveilua.

Nyt palataan todellisuuteen ja yritän löytää vaatekaapista edes yhden yhteensopivan asukokonaisuuden, jotta voin mennä ostamaan toveriltani hajuvettä alennettuun hintaan.

Kommentit

 1. Hei, luin joitain tekstejäsi ja kiinnostuin kovasti! Samaistuin aika vahvasti kirjoituksiisi sairaudestasi... Voimia sinulle iso sylillinen! :)
  Näissä riittää lukemista monelle illalle, liityin siis lukijaksesi.

  Hyvää kesän jatkoa sinne suuntaan!

  Elena

  http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei! Tervetuloa lukijaksi ja isot kiitokset. Voimia tarvitaan aina. :')

  Hyvää kesän jatkoa sinnekin! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit