23 Dresses

Eräästä sattuneesta syystä vaatekaappini sisältö oli erään metsäreissun takia vielä eilenkin hujan hajan makuuhuoneen lattiaa, sänkyä ja lipaston päällisiä. Niinpä päätin riepuja kaappiin siirtäessäni napsia niistä samalla parit otokset. Seuraavana siis kurkistus vaatekaappiini.

 Little Bit Black!

Tämä mekko on varmasti yksi vanhimmista. Se on nimittäin se mekko, jossa täytin 18vuotta. Silloin pinkki oli pop, kuten hiuksista näkyy!

Sparkling!

Lindex 15€

Tämä mekko on Lindexin lastenosastolta. Minä tosiaan harrastan lastenosastoja, koska olen tällainen "kääpiö". Mikäli ette sitä aikaisemmin tienneet, niin nyt tiedätte. Mekolla taisi olla hintaa ruhtinaalliset 15€. Ensimmäistä kertaa mekko pääsi koeajolle taannoin Mikan keikalla ja sittemmin se on ollut luottomekkoni aina uutta vuotta juhlittaessa.

Tunnen itseni vissiin tosi pitkäksi, kun täytyy tuolla tapaa kyyristellä?


Tämä mekko on muutamanvuoden takainen lahjoitus serkun vaatekaapista. Sopii aika monenlaisiin tilanteisiin asusteita vaihtamalla.


Tämäkin mekko on lahjoitus. Tätä tulee pidettyä aika vähän ja milloin mitenkin päin.


Vila
Alunperin ostettu Mummin hautajaisia varten ja jonkin aikaa pelkäsin, etten kykenisi tätä enää muuten pitämäänkään, mutta onneksi pelko osoittautui turhaksi. Tämä on tällä hetkellä mustista mekoistani ehdottomasti lempparini.


Tämä mekko on kotoisin H&M:stä. Pakkomielteenäni oli kauan löytää kirkkaanpunainen, hyvin istuva mekko. Sellaista on yllättävän vaikeaa löytää edes Joulun alla. 

Tässä mekossa on se huono puoli, että koska halusin sen pysyvän päälläni ilman olkaimia, oli minun pieni tissisenä valittava koko xs ja kuinkas ollakaan tämä puristaa nykyään vyötäröstä.


Muinainen heräteostos. Käytetty kerran mummon syntymäpäivillä, kerran joulupäivällisellä ja kerran metsässä ja tämä tarina on tosi. Muuten nätti ja kiva mekko, mutta helman samettinauha on jotenkin häiritsevä.


H&M, 5€. 
Perinteinen makkarankuorimekko, mutta mukava sellainen. Tätä on tullut käytettyä niin kesäisin, kuin pikkujouluaikaankin.


Maksimekko

Vila
Pakollinen heräteostos muuttumisleikkiä varten päivänä, josta minusta yritettiin muovata naista. Näissä mekoissa ei pitäisi koskaan istua, kuten kuvasta näkyy. Ihan kuin olisin yrittänyt pukeutua telttaan. Ei kuulu suosikkeihini, mutta sopii näpsäkästi päiviin, kun ei jaksaisi pukea päälle. 


Ebay  $9.99 
Nämä on taas näitä "kun halvalla saa" ostoksia. Vaatekaapin toisiksi uusin tulokas ja ulkoilutettu kerran Yön keikalla. Toimii, mikäli haluaa saada drinkkejä jonon ohi ja tanssiseuraa koko illaksi.


Grease!

Tätä mekkoa metsästettiin serkun kanssa pitkin pääkaupunkiseudun putiikkeja pitkään vaaleanpunaisena. Näin myöhemmin ajateltuna ei tämä vihreä versiokaan ole lainkaan hullumpi.

Mekko lienee Seppälästä ja ostettu alunperin valmistujaismekoksi. Sen jälkeen se on juhlinut niin vappua, kuin 80-lukuakin

Harmillisesti siitä on kuitenkin hajonnut vetoketju ja se odottelee kaapissa murheellisena jonkun käsityöihmeen apua.


Ebay 1€ / Serkun vaatekaappi
Vasemmanpuoleinen mekko osui vahingossa silmään ja tuli ostettua kesämekoksi naurettavan halvan hintansa takia. Oikeanpuoleinen taas on joku vanha lahjoitus serkun vaatekaapista ja jäänyt aika vähälle käytölle.


Seppälä/Vero Moda
Aikasemmista postauksista tuttu lohtumekkoni ja Vero Modasta kotoisin oleva siskon lahjoitus. Oli kuulemma niin pieni, ettei mahtunut kenenkään muun päälle.


Vila
Tämäkin mekko on varmasti tuttu osalle lukijoista. Muistin virkistykseksi ja muillekin tiedoksi, tämä on kotoisin Vilan shoppailuillasta, jossa tuotteita sai ostaa alennettuun hintaan. 


Vila
Valmistujaismekko osa 2. Tällä juhlittiin niitä meikäläisen toisia valmistujaisia, siskon valmistujaisia ja serkun valmistujaisia. Kolme kärpästä yhdellä iskulla. 


Pink One

Tämä mekko puolestaan on harvinainen ostos siinä mielessä, että se on peräisin Spirit Storesta, jossa aika harvoin vierailen. Mekko oli pakko ostos siitä huolimatta, että pelkäsin sen olevan liian arkinen juhlaan ja liian juhlallinen arkeen. Vielä mitä! Jostain syystä juuri tämä mekko on päässyt hirveän usein kanssani Kaisaniemeen, kuuntelemaan mm. Musea. Olipa tämä myös kerran ihmisten silmätikkuna toteuttamassa teemaa "Barbiet Tuskassa".


H&M 5€
Kuten kuvasta näkyy, tämä on valitettavasti sen verran iso, että alla on pakko käyttää toppia. Mikäli minä tästä joskus vielä lihon, tulee mekkoakin käytettyä varmasti enemmän. 


Ebay/Siskon vaatekaappi
Nokkelimmat pokkelimmat varmaan huomasivatkin, että oikealla puolella oleva mekko on hitusen erilainen, kuin vasemmanpuoleinen. Vasemman puoleinen on niin uutukainen, etten ole ehtinyt sitä juurikaan ulkoiluttaa, mutta istui päälle samaan tapaan kuin aikoinaan siskolta lainattu mekko.


Tämä on taas lahjamekko sukulaisen vaatekaapista. Kaula-aukko on minulle vähän lörpähkö, joten tätä tulee käytettyä lähinnä jonkin topin kanssa.


 Ebay/Ebay
Molemmat kaunokaiset Ebaysta. Vasemmanpuoleista olen ehtinyt käyttää kerran koiran näyttelyreissulla ja oikeanpuoleinen osoittautui taas hitusen väljäksi rintojen kohdalta. Siinä missä muilla on motiivina 32-koon farkkuja, olkoot minulla tämä 36-kokoa oleva mekko. Tänään taisikin olla pizzaperjantai?


Muutama mekko jäi vielä kuvaamatta, sillä ne ovat pyykkikorissa ja maailmalla (lue Espoossa). Yhteensä mekkosia taitaa olla 27. "27 Dresses", olisi kuitenkin saattanut olla hitusen hämäävä otsikko, joten hyvä näin.

Tuossa kuvia etsiessä sattui eteen muutama huvittava "tyyli ilmiö". Voisin jossakin vaiheessa pistää parit kuvat niistäkin kammotuksista.

Seuraavaan kertaan!
♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit