A Woman's Right to Shoes

Olen joutunut lisäämään hankintalistalleni pari asiaa lisää. Nimittäin korkkarit ja ballerinat, sillä ne näyttävät tätä nykyä enimmäkseen tältä:

Ja tuo on sitten se ehjempi ballerina. Toinen on mahdollisesti joutunut kokonaan sedän vatsaan,sillä sitä ei löytynyt mistään.

Mikäli jossakin on joku yksijalkainen tyttö, jonka jalka on kokoa 36, niin kertokaa sille, että mulla olisi sille yksi (täysin ehjä) oikean jalan kenkä, mikäli hän siis on oikea-, eikä vasenjalkainen.

Anyway, - tai anygay, kuten ystävälläni on tapana sanoa - lähdin siis metsästämään uusia ballerinoja ja korkokenkiä. Löysin alesta yhdet täydelliset, mutta tottahan toki ne olivat juuri kokoa liian pienet. Jalkani on siitä kettumainen, että se on kokoa 36 ja PUOLI, joten täydellisesti istuvaa kenkäparia on lähes mahdotonta löytää. Aina on joko varpaat lytyssä, tai kantapäillä liikaa tilaa.

Kävin läpi perus ketjut: Dinskot ja Andiamot. Mustat ballerinat olivat kaikki yli kahdenkympin, enkä minä suostu pulittamaan niistä 15€ enempää. Korkokenkiä oli turha havitellakaan alta 50€:n.

Tein kompromissin ja ostin Forumin Andiamon remonttialesta avokkaat hintaan 19,95€, normi hintaa kengillä olisi ollut 49,95€. Säästöä kai sekin.

Avokkaat: Forumin Andiamo 19,95


Mulla ja koiralla on näköjään sama maku muunkin, kuin kenkien suhteen. Jätkä oli ennättänyt lukea Cosmon ennen meikäläistä.♥: Tintti

Kommentit

  1. Jei! Meidän Cosmot on liki kohtalotovereita. (Joo, mulle tulee Cosmo vaikka ikä alkaa kolmosella.) Minun rakas iguana oli meinaan pissannut Cosmon päälle. Se on kiltti poika ja pissaa aina paperille, joskus tuppaa vaan örkiltä unohtumaan että sen paperin pitäisi olla tyypin vessa-laatikossa.

    xo, L

    http://rockteraptor.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit