Ei enää ikinä hammaslääkäriin

En aio enää ikinä kuunnella keneltäkään suosituksia, mitä tulee hammaslääkäreihin.

"Oho! Puudutettiin väärä hammas!" No oho! On se nyt kumma jos hammaslääkäri ei erota reikiintynyttä hammasta ehjästä, huuteli hoitaja mitä tahansa. "Mä oon ollu tänään ihan ulalla!" Hoitaja kuittasi virheensä naureskellen. Piikki- ja hammaslääkärikammoista ei paljon naurattanut.

Oli muuten ihmeen iso reikä ottaen huomioon sen, että viimeksi paikattiin se "ISOMPI" reikä ja silloin pora kosketti nopeasti hammasta ehkä kymmenisen kertaa. Nyt sitä poraa venkslattiin 25minuuttia niin, että se kolisi ylähampaisiinkin ja nyt niitäkin särkee. Olin ihan varma, että nyt ne vie koko hampaan! Toivottavasti oli edes oikea hammas.

"Onko kaikki hyvin?" Ne kyselivät vähän väliä ja huijasin, että oli, vaikka imuri meinasi viedä kielen, instrumentit painoivat suussa ja makasin taas paikallani kauhusta jäykkänä, kuin rautakanki.

Kieli on kipeä, paikka liian korkea, hammasta särkee ja ien vuotaa verta. Onneksi puoli suuta on sentään puuduksissa. Kiitoksia vaan tästä Megaklinikka. Seuraava hammaslääkäri käynti varmaan taas yhdeksän vuoden päästä ja saletisti ihan muualla.

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit