Mökkiläiset vs. Karavaanarit

Perjantaina suunnattiin iltasella mökille, sillä lauantaina käytiin jokavuotinen lentopallo-ottelu mökkiläiset vs. Karavaanarit. Melkein meinasi tulla KRIIIISI, kun pelaajia oli kaikkien laskutoimitusten mukaan vaivaiset kolme kappaletta. Kätyri kävi vastapelaajien joukkueesta kertomassa, ettei niilläkään kovin vahvasti mene.

Kummitätini oli aavistellut, että pelaajat kömpisivät kyllä puskista pelin alkuun mennessä ja niinhän siinä kävi, että loppujenlopuksi meillä olikin tarvittava porukka koossa.

Perinteiseen kannustus asuun kuuluu "hassu hattu"

Hommahan menee perinteisesti niin, että karavaanarit ovat treenanneet hiki hatussa koko kesän sillä aikaa, kun meidän jengi on kitannut rauhassa kaljaa. Palloonhan me ei kosketa, kun aikaisintaan ottelua edellisenä iltana ja silloinkin vain varovasti tunnustellen.

Meidän joukkueemme oli siis pelin alkaessa niin sanotusti pienessä sievässä ja ehkäpä hitusen jäykässä kunnossa. "Ne ei oo juonu tarpeeksi!" Yleisössä tuumittiin.

Voittaja kantaa olympiasoihtua! Eiku mitä?! Taikajuomaa tarjoiltiin sievässä pullossa.
Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua...

Vastustajat otti vähän lepoa...
Jostain syystä ei oikein pysytty tilanteen tasalla, kun piti keskittyä kaikkeen muuhun... kato lentokone! Kato sisilisko!

Kolmas erä oli niin jännä, että vastapuoli vaati aikalisää. Hetkeä myöhemmin pyydettiin toista, tällä kertaa meidän joukkueen toimesta. "MITÄ TE TEETTE!? PELIÄ!"

"No joko niillä taas on tauko?" No EI! ME VOITETTIIN 3-0! Ennen kuulumatonta. Ja niin poika saunoi (taas).
Tuomarikin sai osansa

Me oltiin tylsiä ja lähdettiin kentältä omalle mökille miesten jäädessä saunomaan. Seitsemän jälkeen ne vissiin alkoivat valua sieltä ja sen näköisenä, että nyt oli juotu muutakin, kuin kaljaa. Tarina kertoi poikien poikenneen yhdessä vaunussa, mutta tarina ei kertonut mitä siellä juotettiin. Niin ja syys siihen, että ne siirtyivät muualle oli se, että karavaanarit oli ärähtäneet niille, että hiljaisuus alkaa seitsemältä! Meidän porukka taasen taisi olla sitä mieltä, että jos hiljaisuuden pitää tulla, niin sitten seitsemältä aamulla, eikä suinkaan ilalla.

Iltasella ei sitten tapahtunutkaan mitään sen kummempia. Yks Tyttökulta kusi tarkoituksella housuun, sen mies päätti tulla keskellä yötä mettän poikki kylään traktorilla ja Herra Hedelmäpeli piti käydä pelastamassa, kun se olis halunnu kovasti mennä sitä traktoria vastaan. Onneksi se saatiin pois ja keskittymään laulamaan ikivihreitä uusin sanoin.

"Sun kammioosi käperryn ja siihen yöksi jään, kun hullu oon en tiedä missä herään!" 

Tähän on hyvä lopetella. Seuraavaan kertaan.

ps. Puolisukua kutsuttiin katsomaan syyskuussa Tenkasta. Sitä odotellessa...

♥: Tintti

Kommentit

 1. "Karavaanari, karavaanari on kaikkien kaveri, teiden runkku!" (Ja luulin että se biisi menee oikeesti noin.)

  http://rockteraptor.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mainiota! : D Ylläri, että tuokin biisi kuultiin matsin aikana pariin otteeseen. :3

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit