No poo?

Sunnuntai. Päivä josta pidän kaikista vähiten, enkä vain siksi, että seuraavana päivänä pitää mennä töihin. Sunnuntait vain ovat jotenkin niin hitaita ja veteliä. Laiskottaa niin, ettei jaksa pukea päälleen kunnollisia vaatteita saatika kammata tukkaansa.

Niinpä olen viettänyt suurimman osan päivästä sohvalla ylisuuressa Kiss-paidassa seuranani mm. Hysteria ja karkkipussi.

Nuhjuinen sunnuntailook
Eilen sen sijaan päätin sitten puunata koko kämpän. Siivosin kaappeja ja pyyhin pölyt myös kirjahyllyn päältä, lasivitriineistä ja lampuista. Lisäksi pesin tukkani, joka on sekin saavutus sinänsä, sillä en ollut pessyt sitä kuuteen päivään. Niinpä, melkein kokonaiseen viikkoon. Siitä huolimatta se ei näyttänyt sen rasvaisemmalta, kuin yleensä kolmantena päivänä shampoo pesusta. 


Kaikkihan me tiedämme, että hiukset rasvoittuvat sitä nopeammin, mitä useammin niitä pesee, joten olen ihan tarkoituksellisesti vähentänyt pesukertoja, jottei pehkoa tarvitsisi olla pesemässä joka toinen päivä. Kuusi päivää ilman shampoota on selvästi hiukan liikaa, joten voisin testata seuraavaksi yhtä välipesua pelkällä hoitoaineella. Ihan kokonaan en shampoosta kuitenkaan taida uskaltaa (ainakaan vielä) luopua, vaikka no poo-aate minua välillä hiukan kiehtookin.

Nyt voisin mennä kyhäilemään jotakin huikopalaa ja siirtyä katselemaan pikkukokkeja. Rattoisaa sunnuntai-illan jatkoa itse kullekin!


♥: Tintti

Kommentit

 1. No poo- aate on ihan järkevä juttu periaatteessa, mutta ei onnistuis multa, mä meinaan oon ihan hulluna hiusten jynssäämiseen ja rrrakastan shampoita (no, ostan kotimaisia ja mahd. ekoja, että edes hieman vähemmän kuormittaisin.)
  Ihme sitten että fleda näyttää kuolleelta rotalta... ;)

  L.
  http://rockteraptor.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni houkuttelisi kokeilla, kun olen kuullut, että tukasta tulee paksu ja terve ja vaikka ja mitä ja oma tukka näyttää tällä hetkellä siltä, että se tippuu päästä ihan justiinsa. : D Musta olis kuitenkin kivaa, jos voitais hypätä suoraan siihen tuuheeseen ja hyväkuntoseen tukkaan, joka puhdistuu pelkällä vedellä ja jättää se liimaletti vaihe kokonaan pois. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit