Tintti pähkinänkuoressa osa 16. Mieleisin muistoni

En osannut valita vain yhtä, joten valitsin kaksi.


Season Of Sounds, Backstreet fashion show

Uutena vuotena 2010 olin extempore-mallin-leikkimis-reissulla Backstreetin muotinäytöksessä. Ihan rehellisesti istuin vielä yövaatteet päällä, kun yhtäkkiä kysytiin kiinnostaisko tulla parin tunnin päästä malliksi. Ei siinä paljon ehtinyt miettiä, kun jo oli mentävä.

Meininki oli vähän kuin Sinkkuelämää Carriella ja pelkäsin koko ajan lentäväni nurin, mutta ihan hyvinhän se homma kuitenkin sujui. Hauska, mielekäs ja ainutkertainen kokemus.

Kuva: Nelly Tatti

Kuva: Nelly Tatti  
Kuva: Nelly Tatti

Harry Potter - vuotisnäytökset

En ole milloinkaan muulloin kokenut elokuvateatterissa sellaista tunnemyrskyä ja yhteisöllisyyttä, kuin vuotisnäytöksissä. Ennen näytöstä jännittyneisyyden voi melkein tuntea ilmassa, eikä vain pian alkavan elokuvan takia, vaan sitä edeltävän arvonnan ja pukukilpailun.

Elokuvakokemus on erilainen, kuin tavallisesti. Yli puolet katsojista on pukeutunut teeman mukaisesti. Kukaan ei hyssyttele (paitsi vältelläkseen kuolonsyöjiä). Sen sijaan koko sali osoittaa vähän väliä pitkin elokuvaa äänekkäästi suosiotaan aplodein ja vislauksin. Potteristit ovat yllättävän kaksimielistä väkeä ja siinä missä mukaan pakotetut kaverit tuskin hymähtävät, räjähtää fanijoukko äänekkääseen nauruun. Voi niitä aikoja, voi niitä tunnelmia.
Meitsi oli Bellatrix. Kahtena vuonna peräkkäin. 


Kommentit

 1. Lovely blog! I adore it!
  follow each other on GFC / Bloglovin? let me know in the comments... will be more than happy to follow you back!
  XoX
  Borka
  www.chicfashionworld.blogspot.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit