Valivalivali

Maanantai ja uusi työviikko. Mikäs sen parempi aloittaa viikko, kuin jorejen alkamisella? Nyt tarvittaisiin buranaa ja vähemmän puristavat housut. Mieluiten olisin kokonaan ilman, mutta se ei liene kovin suotavaa.

Vuodan näköjään vähän muualtakin, sillä suussani maistuu veri. Toivottavasti kyseessä on vuotava ien, eikä keuhkomörkö.

Punasin huuleni päivän teemavärin mukaisesti.

Kamerallakin oli maanantai, eikä se mokoma suostunut ottamaan tarkkoja kuvia. Ihan tosissaan puhelimellakin saa tänään parempia kuvia, kun tolla mukamuka järkkärillä.

Toppi: Instyle
Paita: Serkun vaatekaappi
Housut: Toisen serkun vaatekaappi


Ja koska kaikki p***a osuu tunnetusti samalle päivälle, niin tosiaan meidän avainten haltija oli ihan itsekseen päättänyt tulla tänään vasta yhdeksään, kenellekään meistä asiasta ilmoittamatta. Hirveän hienoa! :) Ihan turhaan kiirehdin bussiin, jätin eväät ostamatta ja kärsin nälkää koko päivän. Kymmenen minuutin myöhästyminen ei olisi paljon painanut, kun töitä pääsi tekemää vasta puoli yhdeksältä.

No ei se mitään, käytettiin työaikaa tosi tehokkaasti hyödyksi käytävän lattialla istuen ja puhelimia räpläillen. Yksi onnekas oli ottanut kirjan mukaan ja luki sitä. Olin ehkä vähän kade.

Seuraavaksi meille sitten ilmoitettiinkin, että jouduttais olemaan töissä puoli viiteen, koska puolituntia työaikaa oli vietetty käytävällä. Ikään kuin se olisi meidän syy, ettei päästy aikaisemmin sisään.

Ja epäonni sen kuin jatkuu... Kuvankäsittelijä ilmotti, ettei se ole vielä alottanutkaan niiden kuvien muokkaamista, mitä tarvitsin. No ei se mitään, aloitin sitten siinä odotellessani toista juttua.

Voiskohan jotain muuta mennä vielä pieleen?

No on tässä päivässä kai jotain hyvääkin. Aurinko paistaa ja on lämmin! Okei, oli.

♥: Tintti

Kommentit

Suositut tekstit