Aarne Tenkanen ja miten tangokuningas liittyy tähän?

Ihan ensteksi mun on ehkä ihan pakko hehkuttaa mun kultamussukkaa, joka sai eilisessä näyttelyssä aikas hyvät arvostelut! ♥ Lisää asiasta voit lukea täältä.

Toinen ilmotusasia on se, että koska mulla oli messissä vaan järkkäri, jätin sen keikalle lähtiessäni suosiolla kotio, koska poikkeuksetta oon saanu joka Tenkasen keikalla lonkerot syliini. Näin ollen tässä postauksessa esiintyvät keikkakuvat (nimmarikäsiä lukuunottamatta) on otettu Pub Hasselista vuonna X.

***


Käytiin tosiaan eilen aamusta siskon ja koiran kanssa piipahtamassa ensin Kirkkonummella. Sen jälkeen tultiin porukoille katselemaan Mattia ja syömän pizzaa. Väsynyt näyttelyotus ja minä vetäydyimme kesken leffan päiväunille ennen illan uusia seikkailuja.

Onnistuin mekkoa pestessäni värjäämään kermanvärisen yläosan vaaleanpunaiseksi. Mitä turhaan niitä pesuohjeita lukemaan. Hups.

Illan asuvalinta.


Iltasella, vai pitäisikö melkein sanoa alkuyöstä ystäväni pääsi vihdoin liittymään seuraamme ja nautiskeltiin vähän siideriä ja viintä ennen Aarne Tenkasen keikalle lähtöä Espoon Amarilloon.

Päätettiin mennä bussilla ne ruhtinaalliset kolme pysäkinväliä, ei siksi että oltais oltu jotenkin laiskoja, vaan siksi että oli niin sairaan kylmä! Heti kun päästiin pöytään, niin joku suht humalassa oleva nuorimies tuli pyytelemään haleja ja halasi sitten lupaa saamatta. Ajateltiin aluksi, että se on varmaan ihan harmiton kaveri ja häipyy sen halin saatuaan, mutta paskan marjat se tuli hakemaan ryhmähaleja koko illan! Nimitettiin se Teletappimieheksi. (Myöhemmin nakkikiskalla selvisi, että sen oikea nimi on Harri ja melkein teki mieli todeta sille, että Harri on tehnyt itsestään pellen.)

Aarnen kitaristi, jota en btw. ole koskaa aikaisemmin nähnytkään veti jotain ihan omaa sooloesitystä lavalla ennen varsinaisen keikan alkua. Samaan aikaan paikalle tuli joku keski-ikäinen nainen kahden ulkomaalaisen miehen kanssa ja olettamus toki jotenkin automaattisesti oli, että nainen tiesi Tenkasen ja herrat eivät, mutta jumaliste, kun se olikin just toisin päin! Nainen avasi suunsa kysyäkseen "onks toi nyt se?" johon herrat vastasivat samantien "NO EI (todellakaan)!"

Saatiin odotella aikamme, mutta kyllähän se Aarnekin sieltä sitten viiletti ohitsemme lavalle kahden Lime Breezerin kera. Oli muuten herran omien sanojensa mukaan homoimman näköstä ikinä. Joku toinen "homo", suht roteva mieshenkilö päätti ottaa huikkaa Arskan breezeristä ja kiivetä lavalle. Aarne ei ollut millänsäkään, mutta järkkärimies ei oikein diggaillu. Ihme tiukkiksia.

Löydettiin tiemme taas tuttuun tapaan lavan eteen ja joku random jätkä tuli kysymään, notta mitens pimatsut on tänne eksyneet ja yritti tulla siihen jotain lääppimään. Meinasin tiuskasta sille, että ainut mies mitä me täältä lähettiin ettimään on Tenkanen ja että se sais painua helvettiin, mutta onneks se tajusi pelkästä tönäisystäkin siirtyä kauemmas.

Aarnen komiat kengät

Jossain välissä keikkaa Tenkanen hoksasi yleisön joukosta tuoreimman tangokuninkaan, joka oli kuulemma hänen hyvä ystävänsä ja kaiketi tästä syystä helvetin hyvä vittuilun kohde.Keikka oli perinteikkäästi samanlaista settiä, kuin aina ennenkin välispiikkejä myöten, joskin duo olikin trio ja välistä laulettiin myös vähän Hurriganesia ja lopuksi Hectorin juodaan viinaa - yleisön pyynnöstä. Eihän se tunnelma nyt ollut ihan yhtään niin mainio kuin silloin, kun koko suku on messissä, mutta Aarne ei petä ja se on jämti näin.


Keikan jälkeen pyydystettiin vielä ranteisiin nimmarrit ja oltiin just lähdössä, kun joku herra tuli pyytämään meitä pöytäänsä, hänen ystävänsä iskettyä meihin kuulemma silmänsä. Luvattiin harkita asiaa (no ei TODELLAKAAN harikittu) ja oltiin just karkaamassa paikalta, kun se saakelin Teletappimies tuli taas hakemaan ryhmähaleja ja olis halunnut lähteä meidän kanssa jatkoille. Karattiin siltä vessaan, eikä sitä sit onneks enää näkyny.


Meillä oli nälkä, joten käytiin sitten lähigrilliltä noutamassa ranskalaisia ja kuinkas ollakaan se teletappimies oli siellä! Miten ihmeessä se oli sinne keksinyt tulla ja miten kummassa se oli ehtinyt sinne ennen meitä, oli arvoitus. Se kinusi taas haleja ja yks jätkä yritti saada meitä puristelemaan persettään sillä syötillä, että päästäis muka jonon ohi. Oli siitä persemiehestä kyllä sen verran hyötyä, että lupas lyödä Teletappia, jos ei ite jaksettais. Ketään ei lyöty, mutta Teletappimies jätti meidät rauhaan ja keskitty yrittämään tilaamaan itselleen "samaa kun toi otti, en muista" - ateriaa. Ajateltiin, että saatais nyt odotella rauhassa ruokaamme, mutta vielä mitä, kun siihen tuli joku kolmas herra, joka oli sekin kovasti lähdössä meidän mukaan ja kun ei suostuttu niin se pyys, että lähdetään sitten sen mukaan. Saatiin vihdoin ruokamme ja lähdettiin aika kiireen vilkkaa kävelemään takaisin mun porukoille.

Illan kuningasidea lienee oikaista tietyömaan kautta. Olin jostain syystä kuvitellut, että pellolle rakennetaan taloja, mutta huomattiin pian kävelevämme liikenneympyrässä!? Ohiteltiin hiekkakasoja ja hypittiin putkien yli. Sitten vastaan tuli aita, joka piti kiertää, mutta edessä oli rotko, jonka yli piti hypätä. Varsinainen päiväni Tomb Raiderina. Ei tarvi paljon tasohyppelypelejä pelailla, kun voi kulkea tollasta esterataa ihan livenäkin.


♥: Tintti

Kommentit

 1. Mitä, eikö Tommy ollu kitarassa lainkaan?! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu! Eikä muuten ollu silloin viime Treffi pubin keikallakaan! Oltiin hyvin hyvin hyvin pettyneitä. :< Sen sijaan kitarassa oli eilen joku ärsyttävä kuopiolainen huivipää, joka kai luuli olevansa kovinkin charmantti kaveri, vaikkei sitä todellakaan ollut.

   Poista
 2. Hitsi että toi Tenkenen on ihQ!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit