Joko taas on maanantai!?

Tänään tuli syötyä:
Pussillinen salmiakkipalleroita
Neljä palaa kauraleipää lauantaimakkaralla
Hampurilainen kananmunalla ja ketchupilla
Desi Sokeri+sitruunamehu mönjää
Litra Coca-colaa


Maanantai. Saan heti ensimmäiseksi kuulla, että minun on turha meikata, koska näytän jokatapauksessa ihan yhtä rumalta. Kiitti hitsisti.

Ulkona sataa vettä. Olen taas unohtanut sateenvarjon eteisen naulakkoon, mutten ehdi enää palata sitä hakemaan, sillä olen jo myöhässä.

Bussi menee nenän edestä. Pian tulee toinen, mutta vahinko on jo tapahtunut.

Juoksen taas henkihieverissä espooseen vievään bussiin. Silmissä sumenee, haukon henkeä, kuin kala kuivalla maalla ja jalat tuntuvat spagetilta. Jotenkin kummasti kuitenkin selviän ja ehdin bussiin kaatumatta.

Lähden töistä kaksi tuntia aikasemmin mennäkseni keskustelemaan toimintaterapian aloittamisesta, vaikka saman keskustelun olisi ihan yhtä hyvin voinut käydä puhelimessa, eikä minun nyt tarvitsisi jaksaa kökkiä töissä toista päivää kahdeksasta viiteen. Väsyttää jo pelkää ajatus. Toimintaterapia alkaisi 9.10, kellon ajasta ei ole tietoakaan, mutta mua vähän pelottaa että se on niin kivasti keskellä päivää, ettei mulla ole töihin niinä päivinä mitään asiaa, eikä mulla todellakaan olis varaa mihinkään palkattomiin vapaapäiviin. *Ärräpäitä.*

Huomenna meen itkemään psykologille. Sori toverit, mutta tällä kertaa ette saa nähdä kirjettä, koska en ole varma olenko valmis näyttämään sitä psykologillekaan.

Mun olis pitänyt olla sängyssä jo tunti sitten, joten hyvää yötä mussukat!

♥: Tintti

Kommentit

  1. Sokeri&sitruunamehu mönjää? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Samaa suttua millä jotkut kuorruttaa jouluisin piparkakkunsa :3

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit